موسوی گفت: اجرای فاز دوم طرح یاس در استان زنجان با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) آغاز شد.

به گزارش  خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، موسوی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: یکی از ماموریت ها و رسالت‌های مهم جمعیت هلال احمر افزایش تاب آوری آحاد مردم جامعه است که در استان زنجان نیز این مهم را با استفاده از ارائه آموزش‌های مورد نیاز سرلوحه خود قرار داده ایم.


او افزود: آموزش یکی از برنامه‌های مهم هلال احمر به شمار می‌رود که از سال‌های گذشته با هدف ارتقای تاب آوری در حال انجام است و در حال حاضر نیز این برنامه با قوت بیشتری در استان زنجان انجام می شود.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان ادامه داد: جمعیت هلال احمر در تلاش برای ارائه آموزش به همه گروه‌های سنی از کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالان بالای ۶۵ سال است تا تاب آوری را در جامعه محقق کنیم.


موسوی گفت: با توجه به رسالت و فعالیت کمیته امداد امام خمینی (ره) طرح یاس می‌تواند به فعالیت موفق بین بخشی بین ۲ سازمان مردمی و مردم نهاد تبدیل شود.


او ادامه داد: اهداف جمعیت هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) حمایت از زندگی انسان هاست که اهداف انسان دوستانه دارند.


موسوی با بیان اینکه در فاز نخست طرح یاس ۵۰ نفر از دختران ۳۰ تا ۴۰ سال تحت پوشش کمیته امداد امام خیمنی (ره) از آموزش‌های هلال احمر استان زنجان بهره‌مند شده اند، افزود: در فاز دوم نیز بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده ۲۵۰ نفر سهمیه استان زنجان است که به طور منظم از آموزش بهره مند می‌شوند.


مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: قبل از اجرای طرح یاس، برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان آموزش ارائه می‌دادیم که با انجام این طرح کمک می‌کند تا آموزش‌ها خروجی مشخصی داشته باشد.


موسوی افزود: می‌توانیم از ظرفیت این دختران آموزش دیده نیز برای ارائه آموزش در محلات و در بین اعضای خانواده استفاده کنیم تا همه این خانواده‌ها از آموزش‌ها بهره‌مند شده باشند و هیچ خانواده بدون آموزش کمک‌های اولیه در استان زنجان نداشته باشیم.


او با بیان اینکه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد نمی‌توانند به دلایلی از کلاس‌های آموزشی هلال احمر به طور متمرکز استفاده کنند، ادامه داد: لازمه تحقق این مهم همکاری کامل این نهاد با هلال احمر استان زنجان است و در خدمت خانواده‌های تحت پوشش استان زنجان و شهرستان برای ارائه بی منت، رایگان و بدون محدودیت آموزش هستیم.


مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت:. جمعیت هلال احمر با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) طرح یاس (یاران آسیب ستیز) را طراحی کرده که در آن نیروی انسانی، مدجویان کمیته امداد هستند که به عنوان مسئولان و رابطان خانه‌های هلال در حاشیه شهرها، سازماندهی و آموزش در حوزه ترویج آموزش‌های همگانی، امدادی، اجرای طرح پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی و تشکیل تیم‌های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث بکارگیری می‌شوند.


موسوی ارتقای عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی در بین مخاطبان و توانمند سازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک‌های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی را از اهداف اجرای طرح یاس (یاران آسیب ستیز) برشمرد.



جمعیت هلال احمر تعامل اثر بخشی با دستگاه‌های اجرایی استان زنجان دارد


صفری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان در ادامه گفت: جمعیت هلال احمر در استان زنجان تعامل بسیار اثر بخش و قابل توجهی را با دستگاه‌های اجرایی استان زنجان به ویژه کمیته امداد دارد.


او ارتقای تاب آوری جامعه در برابر بحران را از ماموریت‌های جمعیت هلال احمر استان زنجان بیان کرد و افزود: هنر کمیته امداد بر اساس توانمند سازی جامعه تعریف شده تا فقر بین نسلی را قطع کند.


مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: ارائه خدمات رفاهی و توانمند ساز برای خانواده‌های تحت حمایت پیگیری می‌کنیم تا مددجو از وابستگی خارج شود.


صفری با بیان اینکه راهبرد کمیته امداد از توان دهی به توانمند سازی است، ادامه داد: در کمیته امداد نگاه از جنس تکریمی است و به همین دلیل به دنبال ثبات و تکامل خانواده‌های تحت پوشش و توانمندسازی آن‌ها هستیم.


او افزود: اشتغال، مسکن و کاردکرد‌های فرهنگی از راهبرد‌های کمیته امداد است که طرح یاس یکی از این برنامه‌های فرهنگی به شمار می‌رود تا دختران تحت پوشش این نهاد را توانمند، از انزوا خارج و مسئولیت اجتماعی قبول و تاب آوری آن‌ها ارتقاء یابد.


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.