به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،دکتر بهرام سرمست استاندار قم در جلسه ستاد انتخابات استان که امروز در سالن کرامت استانداری برگزار شد ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) گفت: امیدواریم در سایه تعامل و همفکری خوبی که در مجموعه استان شاهد هستیم بتوانیم یک انتخابات در طراز استان و نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار کنیم.
استاندار قم ضمن تاکید بر اینکه اصول مدیریت ستاد انتخابات استان بر سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در موضع انتخابات در چهار اصل استوار است، یادآور شد: امنیت انتخابات به عنوان اولین اصل است و در استان ابعاد مختلف امنیت اعم از سخت افزاری و نرم افزاری را با تعاملی که با شورای تأمین و علما و مراجع تقلید و تشکیلات قضائی داریم محقق کردیم و با کمال افتخار به لحاظ وقایع و رویدادهای امنیتی تا به حال استان با آرامش و اعتدال مدیریت شده است و از منظر تأمین امنیت انتخابات مشکل خاصی نخواهیم داشت.
سرمست ادامه داد: دومین اصل سلامت انتخابات است که ابعاد مختلفی هم به کارکرد هیئتهای نظارت، شورای نگهبان و هیئتهای اجرایی و حتی کارکرد تبلیغی خود کاندیداها که قوانین انتخابات را به خوبی رعایت کنند و در این رابطه بد اخلاقیهای انتخاباتی به حداقل برسد دارد.
استاندار قم با اشاره به این که امر مهم در انتخابات رعایت قانون است اضافه کرد: نتیجه انتخابات فرع بوده و اصل وظایف قانونی است که بر عهده مجموعه استان است و باید تا پایان انتخابات به مرحله اجرا دربیاوریم.
سرمست سومین اصل را بحث رقابت معرفی کرد و افزود: از کاندیداها چه در انتخابات شورای شهر و روستا و چه انتخابات خبرگان و ریاست جمهوری که از فرآیندهای تأیید صلاحیت عبور کردند انتظار میرود قوانین انتخابات را رعایت کنند و اعضای ستادهای تبلیغاتی خود را از بد اخلاقیها پرهیز دهند.
استاندار قم با اشاره به اصل چهارم که مشارکت حداکثری است، اضافه کرد: مردم با حضور خودشان به انتخابات محتوا میدهند و سمت و سوی انتخاب آنها برای برگزارکنندگان انتخابات موضوعیت ندارد بلکه اصل در مشارکت حداکثری است و در این زمینه باید بزرگان، اصحاب رسانه و مطبوعات، صدا و سیما و کاندیداها دست به دست هم بدهیم که مشارکت حداکثری صورت بگیرد.
سرمست گفت: مشارکت حداکثری برای نظام جمهوری اسلامی ایران پشتوانه و سرمایه است که در طول ۴۲ سال گذشته از این مشارکت در مقابل دشمنان نظام به عنوان برگ برنده استفاده کردیم.
استاندار قم یادآور شد: ستاد انتخابات استان وزن و تجربهی بالایی در برگزاری انتخابات دارد که به آمادگی بیشتر مجموعه استان برای برگزاری انتخابات پیش رو کمک میکند.
سرمست ادامه داد: انتخابات ۲۸ خرداد امسال ویژگیهایی دارد که باید با توجه به آنها آمادگی بیشتری داشته باشیم.
استاندار قم اولین ویژگی انتخابات پیش رو را که نیاز به آمادگی بیشتر دارد، برگزاری همزمان سه انتخابات برشمرد و تصریح کرد: در کل کشور به طور کلی دو انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا انجام میشود، امّا در استان قم علاوه بر این دو، انتخابات میان دوره خبرگان رهبری هم انجام میشود بنابراین این همزمانی و تراکم کار میطلبد که آمادگیها را بیشتر کنیم.
سرمست با اشاره به این که مسئلهی دیگری که در این انتخابات میتوانیم به صورت اولین تجربه در استان بدانیم انتخابات تمام الکترونیکی در شورای شهر و روستا است یادآور شد: رئیس ستاد انتخابات استان و مسئولین کمیتهها تجربه برگزاری انتخاب الکترونیکی را در ادوار گذشته و در کلان شهرها دارند و از تجربیات انتخابات نیمه الکترونیکی هم برخورداریم، امّا به اقتضای این دوره در استان باید از نظر ارائه آموزشها به اعضای شعب و عوامل اجرایی و حتی آموزشهای عمومی برای مردم پیش بینیها بر اساس انتخابات تمام الکترونیک باشد.
استاندار قم ضمن تأکید به برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در اسفند ۹۸ در شرایط کرونایی بیان کرد: تجربه برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی در استان را داریم و علی رغم همه محدودیتها شاهد مشارکت مردمی بالاتر از میانگین کشوری بودیم.
سرمست اضافه کرد: با توجه به این که ۱۶ ماه است که درگیر بیماری کرونا هستیم باید در ارتباط با شعب اخذ رأی و عوامل اجرایی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی یکسری اطلاع رسانی و اقناع افکار عمومی در دستور کار قرار دهیم و همان طور که سلامت شهروندان در ستاد کرونا اولویت بود در انتخابات هم این موضوع محوریت و موضوعیت دارد.
استاندار قم عنوان کرد: در ایام تبلیغات انتخاباتی که کاندیداها برنامههای خودشان ارائه میکنند مراقبت شود که دستورالعمل های ابلاغ شده به ستادها را رعایت کنند که مبادا تجمعات برای تبلیغات خود عاملی شود برای غفلت از سلامت مردم چرا که هم انتخابات و هم سلامت مردم مهم است.
انتهای پیام/ح