نماینده شورای نظارت بر صداوسیما مطرح کرد؛

احتمال تغییر در نحوه برگزاری آخرین مناظره کاندیدا‌های ریاست جمهوری/زمان برگزاری مناظرات نظر وزیر کشور بود

احسان قاضی‌زاده هاشمی از احتمال تغییر در نحوه برگزاری مناظرات کاندیدا‌های ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده شورای نظارت بر صداوسیما گفت: مناظرات کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری رادیو و تلویزیون به‌عنوان یک منبع برنامه‌ریزی و برنامه‌سازی جایگاه مهمی دارد، به طوری که در فضای مجازی هم برنامه‌هایی که درباره معرفی کاندیدا‌ها دارند منبع اصلی‌شان مناظرات صداوسیماست، این منبع اصلی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی گسترش پیدا می‌کند.

وی  بابیان اینکه مناظرات تلویزیونی نسبت به سایر برنامه‌های سیاسی که در حال پخش است، مخاطب بیشتری دارد، در پاسخ به نقد‌هایی که درباره زمان برگزاری مناظرات مطرح است، افزود: البته برنامه‌ریزی ما برای زمان پخش این مناظرات قبل از مسابقات تیم ملی فوتبال بود، یعنی بنا داشتیم از چهار ساعت قبل مسابقات فوتبال برنامه مناظره شروع شود و برنامه بعد مسابقات تیم ملی فوتبال باشد نهایت این اتفاق نیفتاد بااینکه پیشنهاد و طرح اولیه بود، ولی با پیگیری‌های آقایان در وزارت کشور و شخص وزیر کشور به این تاریخ‌های جدید که الآن دو برنامه آن پخش‌شده رسیدیم.

نماینده شورای نظارت بر صداوسیما در کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما دید رسانه‌ای داشتیم، اما من در این کمیسیون به نمایندگی از شورای نظارت بر سازمان صداوسیما یک حق رأی دارم و ممکن است با خیلی از موضوعات مخالف باشم، اما نهایت رأی آن کمیسیون ۵ نفره ملاک است؛ نظر کارشناسی شخصی من به‌عنوان یک رأی این بود که تاریخ همان تاریخی که ما قبلاً به لحاظ رسانه‌ای کارکردیم باشد، اما الآن بر اساس نظرسنجی‌هایی که انجام‌شده افرادی که به‌صورت زنده مناظرات را از تلویزیون دنبال کرده‌اند چیزی حدود ۳۹ تا ۴۰ درصد بوده یعنی ۶۰ درصد افراد این برنامه را به‌صورت زنده دنبال نکرده‌اند .چیزی که ما تلاش کردیم و نتیجه نگرفتیم این بود که می‌خواستیم این میزان بیننده بالای ۶۰ درصد باشد.

قاضی‌زاده هاشمی بابیان اینکه میزان مخاطب در برنامه‌های مناظرات برای ما رکن اول است و باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا میزان مخاطب این برنامه‌ها به حداکثر ممکن برسد، بیان کرد: این میزان مخاطب فقط وابسته به ساختار مناظره نیست، بلکه پارامتر‌هایی مانند روز و ساعت پخش و نیز تبلیغات قبل از مناظرات ازجمله این عوامل است.

نماینده شورای نظارت بر صداوسیما در کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: عدد ۴۰ درصد که در نظرسنجی‌ها مشخص‌شده مخاطب به‌صورت زنده مناظره‌ها را دنبال کرده‌اند، برای من قابل‌قبول نیست.

وی افزود: ما در انتخابات دوره قبل، سه برنامه مناظره داشتیم که عصر جمعه پخش و از روز سه‌شنبه قبل برایش تبلیغات می‌شد، بعد از پخش نیز همان شب بازپخش می‌شد؛ میزان مخاطب خیلی بیشتر بود و اثرش را در نرخ مشارکت مردم در انتخابات دیدیم به‌طوری‌که تحلیل نتایج نظرسنجی‌ها نشان داد اثر سه مناظره ۱۵ درصد نرخ مشارکت را بالا برد، اما در مناظره اول این دوره از انتخابات، طبق نظرسنجی‌ها یک افزایش ۵ درصدی مشارکت داشتیم و برایمان راضی‌کننده بود با توجه به فضای عمومی این دوره از انتخابات، اما در مناظره دوم این افزایش میزان کمتری بود و به ۵ درصد نرسید؛ این برآورد در مناظره سوم برایمان مهم است.

نماینده شورای نظارت بر صداوسیما در کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سؤال  که «آیا با توجه به تأثیر این دو مناظره که برای خودتان هم قابل‌قبول نبوده و انتقاد‌هایی که از طرف مردم و حتی کاندیدا‌ها در مورد نحوه برگزاری مناظرات داشتیم، تغییری در شکل برگزاری خواهید داشت؟»، بیان کرد: برای این موضوع امروز جلسه داریم، پیشنهاد برای طرح جدید دارم، اما اینکه بگوییم همه این‌ها را می‌شود یک‌شبه جابجا کرد این‌طور نیست. موضوع ما در مناظره سوم یک‌چیز است مشکلات و مطالبات مردم است. در مناظره اول و دوم دو موضوع را بررسی کردیم یکی صرفاً مسائل اقتصادی و دیگری بسته‌ای از بحث‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی بود.

وی با اشاره به اینکه در این مناظرات به سؤالات نقد صورت گرفت و گفتند چرا این‌قدر جزئی است، در خصوص زمان کم پاسخ به سؤالات نیز اظهار کرد: میزان تنوع برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات در این دوره خیلی بیشتر شده است، الآن میزان ساعت‌هایی که یک نامزد با اقشار مختلف مثل نخبگان جوانان با ایرانیان خارج از کشور دارد مناسب است؛ علاوه بر این هر نامزد در برنامه ۲۰ و ۳۰ بحث خبری دارد و هرروز می‌تواند در بخش‌های مختلف خبری دیدگاه‌هایش را بیان کند، من معتقدم هر نامزد به‌اندازه کافی زمان برای ارائه برنامه‌هایش به همه طیف‌های فکری و اندیشه‌ای دارد و می‌تواند مبانی فکری خودش را در همه حوزه‌ها بیان کند، این‌ها غیر از برنامه‌های متنوع رادیویی است که برای تبلیغات در شبکه‌های مختلف رادیو دارد.

منبع: فارس 

انتهای پیام// ف.غ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
الان کلید واژه رئیس را از همتی و مهر علیزاده بگیرند به نظرم کلی وقت اضافه بیاره چون برنامه ای ندارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
الان رای اصلح مشخصه
طبق وصیت شهدا اگر راه را گم کردید ببینید آتش دشمن به کجا می توپد همون جا زمین خودی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
چرا تغییر بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
ممنونیم
اما ، حواسمون هست!! یادمان نرفته... !

این قاضی زاده هاشمی ها ( صاحب اتومبیل پورش...) هم دارن هی تکثیر میشن ها

انتخاب با بصیرت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
از اول باید شورا نگهبان دو نفر که خیلی بالا بودن تایید میکرد نه یکی تا مناظرداغ میشد
Germany
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
رئیس جمهور قدرتی نداره!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۵۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
یکی از مشکلات در قانون انتخابات تعداد بالای کاندیدا در انتخاباته همه ملت اسم مینویسند برای ریاست جمهوری حداکث نامزدهای تعین صلاحیت شده باید ۴ نفر باشد
خب معلومه وقت هم کم میاد واسه مناطره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
سوالات در مورد کرونا - افزایش قیمت ها بیکاری جوان ها مسکن وضعیت صنعت - و معادن حمایت از کالای ایرانی بدون افزایش قیمت و انحصار - تعامل با جهان حمایت از فقرا تمرکز زدایی از پایتخت و نگاه به وضعیت استان‌ها از کلی گویی پرهیز شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
مردم هوشیارباشین این دورهم همهن دوران قبلیست بنده رای نمیدم وسلام یاعلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
این مناظره نیست به قول همتی مسابقه هفته ست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
مردم هوشیار باشید
مناظره ها رو ببینید
اگرم ندیدید از گوگل دانلود کنید ببینید تا بفهمید هرکس چه شخصیتی داره
تحقیق کنید
بخونید
کار سختی نیست
یه سرچ ساده هم همه چی تقریبا مشخص میکنه
آگاهانه رای بدید تا نجات پیدا کنیم

رای قاطع و آگاهانه ما رئیسی

عدالت و مبارزه با فساد راه حل تمام مشکلات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
سرچ کردیم اقای ریسی راشناختیم
United States of America
ظاهر خان
۱۳:۱۳ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خوب به سلامتی نخستین آقا زاده انتخابات پیشرو. برادر جناب قاضی زاده. هر چند ایشون پیش از این هم مناصب مهمی داشتند ولی باتوجه به خویشاوندی بایکی از کاندیداها حضور ایشان در شورای نظارت بر صدا وسیما و نظارت بر تبلیغات ریاست جمهوری، جای بسی سوال دارد!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
اسم این مناظره نیست
جلسه پرسش و پاسخ !!!!

مناظره یعنی گفت و گوی دو طرفه
در ضمن بعد از 20 سال مجری مناظره رو عوض کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
سلام رئیسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خیلی بهتر از این میتونست برگزار بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خلاصه ش اینکه: هیچ تغییری نمی دهید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
بسه شونه دیگه ، با این اقتصادو فرهنگ چارسال که سهله چارصد سالم بگذره کاری نمیتونن بکنن والسلام راست میگین خود مردم ( تکرار) میکنم خود مردم مثل ژاپن بعد از جنگ رفتار کنن ببینیم میتونن بعد مدعی شیم نظامو دولت و حکومت چرا کاری نمیکنن، بس کنیم ادعا رو....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
این طور مناظره مشخص کننده توانایی و شخصیت نامزدها نیست ؛ به نظرم باید یک موضوع کلی و مهم را در نظر گرفت مثلا" تورم و یا اشتغال و تمام یک جلسه مناظره را به بحث درباره آن پرداخت به این صورت که برای هر نامزد زمان مشخصی مثلا" ۳۰ دقیقه برای حضور در بحث در نظر گرفت
آخرین اخبار