به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تـارت با شکلاتمغزدار را به شما آموزش می دهیم.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
آرد..... ۱۳۰ گرم
کره سرد و خردکرده....... ۹۰ گرم
شکر..... ۶۰ گرم
زرده تخممرغ ۲ عدد
مواد لازم میانی
تخممرغ.... ۳ عدد
پوست پرتقال رندهکرده ....۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال.... ۲ قاشق سوپخوری
شکر..... ۱۶۵ گرم
شکلات سیاه آبکرده ......۶۰ گرم
پودر کاکائو .....۲ قاشق سوپخوری
خامه.... ۱۶۰ میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
شکلات سیاه خردکرده ۱۴۰.... گرم
خامه اضافی....۶۰ گرم
شکلات مغزدار برای تزئین ......۲۰ عدد
روشتهیه
قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آنگاه آرد را در کاسهای الک کنید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به شکل خرده نان در آورید. سپس شکر و زردههای تخممرغ را بیفزائید و خمیر کنید. حالا خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگهدارید. بعد خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب پهن کنید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد نمائید. با کاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. اکنون قالب را از فر خارج کنید، کاغذ و حبوبات را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر خمیر را بپزید. صبر کنید تا خمیر خنک شود و بعد مواد میانی را روی آن بریزید و بقیه مراحل را طبق دستور در روش تهیه مواد میانی دنبال کنید.
روش تهیه مواد میانی
تخممرغها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شکر، شکلات آبکرده، پودر کاکائو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. این مایه را روی خمیر سرد شده بریزید و صاف کنید. آنگاه در فر گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد بگذارید کاملاً خنک شود. حالا شکلات خردکرده و خامه اضافی را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. همینکه سس قدری خنک شد، آن را روی کرم درون قالب بریزید و تارت را به مدت تقریبی ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اکنون آن را با شکلات مغزدار نصفکرده تزئین کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/