سخنان سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی با مردم خراسان شمالی را اینجا بخوانید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، دیروز برنامه انتخاباتی  سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ویژه مردم خراسان شمالی از شبکه اترک پخش شد.

بیان کمبودها، برشمردن قوت‌ها و جهت گیری‌های دولت سلام در قبال استان خراسان شمالی بخش‌های مختلف سخنرانی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود.


بیشتر بخوانید


قاضی زاده هاشمی ضعف در صنایع تبدیلی و ارزش افزوده کم، نداشتن بازارچه مرزی قوی، مکان یابی نادرست فرودگاه بجنورد، تنش آبی ۳۰۰ روستا، لایروبی نشدن رودخانه ها، نداشتن منطقه آزاد، کمبود بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی و عدم اتصال به خط ریلی گرگان_ مشهد را از مشکلات زیرساختی خراسان شمالی عنوان کرد.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی خراسان شمالی را ایران کوچکی دانست که تمامی اقوام زبان‌ها گویش‌ها و فرهنگ‌ها را در خود جای داده و این در آئین و رسوم و لباس‌های کرمانجی و ترکی و ترکمنی و لری این خطه به وفور دیده می‌شود.

او افزود: افتخار دارم که خود را متعلق به استان خراسان شمالی بدانم چراکه از طرف پدربزرگ و مادرم با اهالی روستای خرق از توابع فاروج تعلق نسبی و فامیلی دارم.

 قاضی زاده هاشمی در ادامه با بیان اینکه برنامه کلی "دولت سلام " تمرکز زدایی از پایتخت است به برنامه‌های خود برای توسعه و آبادانی در سراسر ایران و ازجمله استان خراسان شمالی پرداخت و گفت: مصمم هستم در این دولت بجای یک پایتخت، ۴۸۵ پایتخت داشته باشیم و تمامی شهر‌ها و شهرستان‌های کشور صاحب اختیاراتی بشوند که هیات وزیران دارند و استانداران و فرمانداران اختیارات کل وزرا را خواهند داشت و بودجه نیز بجای اینکه دستگاهی توزیع شود بصورت شهرستانی توزیع می‌شود چراکه مسلما مردم خرسان شمالی مصالح خود را بهتر می‌شناسند و بهتر اولویت بندی خواهند کرد.

او به کمبود‌های متعدد این استان در حوزه‌های متعدد ازجمله کمبود مراکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی، درآمد اقتصادی ناکافی خانوار‌ها و به تبع افزایش مهاجرت اهالی استان، عدم وجود رفاه و امکانات رفاهی، ضعف شدید در زیرساخت‌های حوزه گردشگری و عدم سرمایه گذاری در این حوزه، عدم بهره گیری از وجود مرز مشترک سیصد کیلومتری با کشور ترکمنستان و تاسیس منطقه آزاد اقتصادی و یا حتی بازارچه مرزی، سرانه پائین آموزش در خراسان شمالی، عدم وجود صنایع تبدیلی در حوزه‌های کشاورزی – باغداری و دامپروری، پائین بودن بهره وری بخش کشاورزی و صنایع وابسته، عدم کفایت زیرساخت‌های تجاری استان ازجمله گمرک، فقدان شبکه ریلی گسترده و مناسب، نبود کشتارگاه مناسب و صنایع تبدلی در حوزه دامپروری، وجود بحران آب با توجه به وجود تنش آبی در ۳۰۰ روستای خراسان شمالی و عدم لایروبی رودخانه‌های متعدد استان، بر زمین ماندن پروژه‌های عمرانی و اقتصادی حاصل از دولت‌های مختلف، نبود فرودگاه مناسب و جانمایی غیر مناسب برای فرودگاه بجنورد و افزایش حاشیه نشینی در شهر بجنورد و به تبع آن افزایش بزه‌های مختلف در این شهر اشاره کرد.

 قاضی زاده هاشمی همچنین به نقاط قوت خطه خراسان شمالی که دولت می‌تواند با سرمایه گذاری بر روی آن‌ها این استان را به پیشران اقتصادی کشور تبدیل کند نیز اشاره کرد و گفت: این استان می‌تواند استانی ثروتمند شود و از سرریز ثروتش سایر استان‌ها نیز ثروتمند شوند که لازمه آن توجه به ظرفیت‌هایی همچون پرورش اسب اصیل و گرانقیمت ترکمن، بهره گیری از انرژی خورشیدی در استان، افزایش خدمات گمرکی و ایجاد شهرک‌های صنعتی در حوزه‌های صنایع غذایی – نساجی و شیمیایی، ظرفیت عبور ۲۰ میلیون مسافر در مسیر خراسان رضوی و استان‌های شمالی، وجود بزرگترین معادن بوکسیت کشور و مناسب بودن ۵۰ درصد زمین‌های استان برای کشاورزی است.

او تکمیل زنجیره ارزش در صنایع فولاد، آلومینا، پتروشیمی و حوزه‌های کشاورزی و دامداری و همچنین جلوگیری از خام فروشی محصولات معدنی استان و ایجاد صنایع وابسته، توسعه بومگردی و گردشگری، افزایش و رونق کشاورزی مکانیزه و جلوگیری از هدررفت آب در این حوزه، تبدیل استان خراسان شمالی به هاب منطقه شمال شرق و تکمیل و توسعه حمل و نقل ریلی را ازجمله راهکار‌های توسعه خراسان شمالی برشمرد.

 قاضی زاده هاشمی در پایان به امکانات و ظرفیت‌های یک یک شهر‌های استان اشاره کرد و از مردم استان خواست تا در تحول استان مشارکت کنند.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.