منصور لاوی مسئول روابط عمومی جهادکشاورزی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: دوره مهارتی کشت ارگانیک سبزی و صیفی با هدف ترویج تغذیه سالم، اصلاح الگوی مصرف و به منظور تولید بخشی از غذای خانوار و در راستای اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی و مشاغل خانگی توسط اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی مدیریت شهرستان ویژه اعضای صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی گوک تپه برگزار شد.
لاوی افزود: این دوره که در کانون هوژان شهر گوک تپه با رعایت شیوه نامههای بهداشتی برگزار شد، ۱۲ نفر آموزشهای لازم را فرا گرفتند و پس از قبولی در این آزمون گواهینامه مهارتی برای فراگیران صادر خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: صیفی جات برخی از محصولات زراعتی هستند که کاشت، داشت و برداشت آنها در فصول گرم سال انجام و در بهار و اوایل تابستان کارهای مقدماتی آن انجام شده و حاصلش در تابستان یا اوایل پاییز به دست میآید.
انتهای پیام / س خ