به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حسن رنجبر معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهردار قم در این نشست با بیان اینکه تعویض قم کارت با کارت بلیتهای قدیمی تقریبا به پایان رسیده است گفت: این تعویض در دو مرحله و با اطلاع رسانی عمومی انجام شده است.
محسن رنجبر افزود: در این دو مرحله، تعویض کارت بلیتهای قدیمی با قم کارت بدون هزینه و با انتقال شارژ کارت بلیتهای قدیمی بر روی کارت جدید همراه بوده است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهردار قم همچنین ابراز امیدواری کرد با تعبیه زیرساختهای لازم امکان پرداختهای خُرد به صورت الکترونیک و با استفاده از قم کارت در دیگر زیرمجموعههای مدیریت شهری و در آیندهای نزدیک امکان پذیر باشد.
رنجبر با اشاره به اینکه قم کارت در حال حاضر در تمام شبکه اتوبوسرانی عمومی قم قابل استفاده است عنوان کرد: استفادههای دیگری هم از این کارت جدید بویژه در پارکینگها انجام خواهد شد.
او ادامه داد: البته این پول در نزد سیستم محفوظ باقی میماند تا اگر فردی نیازی به این کیف پول الکترونیکی نداشت، بتواند کارت را بازپس دهد و ۱۰۰ هزار ریال خود را دریافت کند.
رنجبر با تاکید بر اینکه قم کارت را میتوان نوعی کیف پول در نظر گرفت یادآور شد: لایحه ارسال شده از سوی شهرداری به شورای اسلامی شهر به عنوان تعرفه فروش قم کارت به این معناست که شهروندان میتوانند با پرداخت ۱۰۰ هزار ریال، یک کیف پول الکترونیکی در قالب کارت در اختیار داشته باشند و آن را در زمانهای مناسب و مورد نظر خود شارژ کنند.
معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهردار قم یادآور شد: بدیهی است بازپس گیری این کارت در صورت سالم ماندن آن امکان پذیر است.
همچنین در این نشست، رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم خواستار ارائه گزارشی از سوی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم درباره تعداد قم کارتهای تحویل شده به مردم و کارایی آنان شد.
عبدالله جلالی افزود: قم کارت در حال حاضر کارایی خوبی در وسائل نقلیه عمومی دارد و امیدواریم استفاده از این کارت در آینده در دیگر حوزههای خدمات شهری گسترش پیدا کند.
اعضای شورای اسلامی شهر مقدس قم در نشست امروز خود با لایحه اخذ مجوز تعرفه فروش قم کارت با مبلغ پیشنهادی ۱۰۰ هزار ریال موافقت و آن را تصویب کردند.
انتهای پیام/ح