به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از زی نیوز، براساس یک مطالعه، پاندمی کووید۱۹ نه تنها به سلامت جسمی و اقتصادی ضربه زده است بلکه با افزایش نرخ خودکشی، بر سلامت روان نیز تأثیر گذاشته است.
تیمی از محققان دانشگاه کاردیف و دانشگاه اسوانسی در ولز، به بررسی این موضوع پرداختند که کدام عوامل استرس زا مربوط به کووید ۱۹ احتمال ایجاد افکار و رفتارهای خودکشی گرایانه را ایجاد می کنند.
این نظرسنجی بر روی بیش از ۱۲ هزار نفر انجام شد و از آنها خواسته شد که به صورت داوطلبانه تجاربشان را در اولین دوره قرنطینه بریتانیا بیان کنند.
نتایج نشان می دهد که چندین عامل استرس زا مانند انزوای اجتماعی، بدرفتاری خانگی، مشکلات روابط، تعدیل نیرو و مشکلات مالی به شدت با افکار و رفتارهای مرتبط با خودکشی ارتباط دارند.
با این حال، همه کسانی که این شرایط را تجربه کرده بودند گزارشی مبنی بر تفکر خودکشی گرایانه نداشتند. آن دسته از افراد با مقاومت بالا و امید به آینده کمتر تحت تأثیر این فشارها قرار گرفتند.
محققان همچنین نقش مهمی را که امید به آینده می تواند داشته باشد- همراه با سطح مقاومت افراد- در هنگام کنار آمدن با این عوامل استرس زا کشف کردند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /