به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامرضا میری رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی در نشست روسای تشکلهای تحت پوشش اتاق بازرگانی استان گفت: در تهران اتحادیه گیاهان دارویی ثبت شده است، سوال این است که آیا تشکل مذکور، اتحادیه مادر برای دیگر تشکلهایی است که هر کدام در حوزه گیاهان دارویی و زعفران فعالند؟
او افزود: مشهد سالانه حجم زیادی صادرات در حوزه گیاهان دارویی و زعفران دارد و باید جایگاه آن در فعالیتهای تشکلی مدنظر باشد.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی همچنین خواستار تشکیل اتحادیه تولیدکنندگان، صادرکنندگان و صنایع تبدیلی زعفران در خراسان رضوی شد.
انتقاد از بی توجهی دستگاههای متولی به نظرات تخصصی تشکلها
محسن احتشام، رئیس شورای ملی زعفران نیز گفت: تشکلها نقش موثری در بهبود محیط کسب و کار و توسعه این محیط دارند. با توجه به تجربیات گذشته و تغییرات فضای کسب و کار، هر تشکل به اقتضای تغییر و تحولات این فضا، باید وظیفهای داشته باشد همچنین، اهداف تشکلها باید به درستی ترسیم گردد.
او افزود: پیشنهاداتی که از سوی اعضای یک تشکل تخصصی ارائه میشود باید از سوی دستگاههای دولتی در موضوعات مرتبط به رسمیت شناخته شود چرا که این نظرات نخبگان و فعالان آن حوزه است.
رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: ما در شورای ملی زعفران مرتب برنامه و استراتژی ارائه میدهیم، اما هیچ یک از نظرات ما مبنای تصمیم گیری دستگاههای متولی قرار نمیگیرد و این کوتاهی از سوی دولت است. سوال این است که تشکلها چه نقشی در تصمیمات مربوط به فضای کسب و کار دارند؟ فراموش نکنیم که تشکلها و کمیسیونها به اتاقهای بازرگانی کیفیت و جایگاه میدهند.
احتشام بیان کرد: وقتی طرح و ایده تشکل مبنای تصمیم گیری قرار نمیگیرد، این تشکل چطور در بهبود فضای کسب و کار موثر باشد؟ بعد از کمیسیونهای اتاق، تشکلها نقش مهمی در پارلمان بخش خصوصی دارند.
انتهای پیام//ف. ح