به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد میموسا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کنسرو تن ماهی ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد
سس مایونز یا ماست سفت به مقدار لازم
پیازچه، جعفری، شوید یا فلفل سبز (یکی از این سبزیجات یا هر کدام که در دسترس بود)
پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته (روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد)
طرز تهیه:
برنج را با روش کته طبخ کنید. کنسرو ماهی تن را در آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید.
قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:
مرحله ۱ _ هویج رنده شده را (خام یا پخته فرقی نمی کند) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز به میزان دلخواه بریزید.
مرحله ۲ _ یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید.
مرحله ۳ _ لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا... پر کنید و با پشت قاشق به لایهها فشار داده تا سفت و فشرده شود و دوباره سس بریزید.
مرحله ۴ _ لایه آخر را کته بریزید و ما بین و روی آن را با یک لایه سس پر کنید. روی سالاد را با سلوفون بپوشانید و سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۵ _ سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید.
مرحله ۶_ اطراف و روی سالاد را سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید. به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم میشود. (میموسا همان گل ابریشم است، این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک، سالاد و نوشیدنی و دسرها را تزئین میکنند.)
دوستانی که سس مایونز مصرف نمیکنند از ماست چکیده به تنهایی و یا مخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند. در این سالاد میتوان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و ... استفاده کرد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/