به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در جلسه شهر ملی نمد اظهار داشت: اجرای طرح عمرانی در کوی نمدمالان، نصب تندیس مرد کلاه مال، نامگذاری بخشی از خیابان ملت به نام گذر صنایع دستی و پیشبینی قسمتی از فرهنگسرای نشاط جهت موضوع نمد از جمله اقداماتی است که توسط شهرداری انجام شده است.
او با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف در حوزه شهر ملی نمد باید شناسایی و در راستای رفع کاستیها و تقویت ظرفیتها با همکاری همه دستگاههای متولی تلاش شود، افزود: تبدیل خیابان ملت غربی شهرکرد به گذر صنایع دستی میتواند در احیای صنایع دستی سنتی این منطقه مانند نمدمالی، کلاه مالی وگیوه دوزی و همچنین جذب بیشتر توریستهای داخلی و خارجی نقش داشته باشد.
بیشتر بخوانید
عبدالغنی با بیان اینکه در شهر ملی نمد باید مباحث بازاریابی و فروش محصولات، اشتغال، تأمین مواد اولیه و... مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: تلاش برای پیوستن قسمتهای فرهنگی شهرکرد در محلات براساس طرح جامع و تفصیلی شهرداری میتواند در رونق نمدمالی تاثیرگذار باشد که برای تسریع در روند احیای این امر میتوان از طرح بازآفرینی شهری بهره گرفت.
اقداماتی با محوریت نمد باید در شهرکرد اجرا شود
مهرداد جوادی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: تفاهم نامه منعقد شده بین میراث فرهنگی و شهرداری تنها مختص به صنایع دستی نیست و میتواند در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز به آن پرداخته و یک هم افزایی ایجاد شود.
او گفت: قدمت شهرکرد، تعداد هنرمندان، میزان تولیدات و صادرات و تأمین مواد اولیه در استان از جمله شاخصهایی بود که در نامگذاری شهرکرد به نام شهر ملی نمد موثر بوده است.
جوادی اضافه کرد: شهرداری میتواند در راستای نصب المانهای شهری با موضوع نمد و راه اندازی بازارچه نمد به صورت دائمی و موقت، طراحی یک نماد برای شهر نمد، طراحی و استفاده از لوگو در مکاتبات اداری و برگزاری جشنواره خلاقیت و نوآوری با موضوع نمد از جمله اقداماتی است که میتوان انجام دهد.
او ادامه داد: نوسانات قیمت، خام فروشی و خروج پشم از استان سبب شده تا هنرمندان مواد اولیه را با قیمت بالاتری خریداری کنند.
انتهای پیام/ف