به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کرمیان رئیس دامپزشکی شهرستان کرمانشاه به انجام بیش از ۶ هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع فرآورده خام دامی در رستورانها، کارخانجات و کبابیها از ابتدای امسال تاکنون اشاره کرد و گفت : در این مدت ۱۶ پرونده غذایی تشکیل و ۶ واحد صنفی و ۲ کارخانه خوراک دام به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شد.
او گفت : با توجه به فصل گرما و بروز بیماری تب کریمه کنگو شهروندان باید در خرید گوشت و فرآوردههای دامی بیشتر دقت کرده و مواد غذایی را از مراکز معتبر تهیه و به تاریخ تولید و انقضا آن توجه کنند.
او به کشتارهای غیر مجاز در سطح شهر اشاره کرد و افزود: چرخه بهداشتی که در کشتارگاه برای بررسی سلامت دام در کشتارهای خیابانی وجود ندارد.
کرمیان به فعالیت ۱۲۰۰ واحد عرضه و توزیع فرآورده دامی در شهر کرمانشاه اشاره کرد .
انتهای پیام/د