بیتربالن یک اسنک گوشتی هلندی است که به عنوان غذای اصلی، میان‌وعده یا پیش‌غذا استفاده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید تا به حال اسم بیتربالن را نشنیده باشید. ولی هر کسی که حتی یک بار در عمرش به هلند سفر کرده باشد حتما آن را دیده است. در هلند به هر کافه‌ای که بروید احتمال زیادی دارد چشمتان به کوفته‌های سوخاری گرد و جذابی بخورد که شبیه کراکت هستند. اسم این غذا بیتربالن است. شاید در ظاهر شبیه کراکت سیب زمینی باشند، اما با یک گاز متوجه می‌شوید چیزی شبیه به حلیم خودمان وسطش است.


بیشتر بخوانید


این سورپرایز جذاب بسیار خوشمزه است و به شما پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید. مخصوصا اگر از غذا‌های مشابهی مثل کراکت مرغ و کراکت سیب زمینی خوشتان می‌آید احتمالا این غذای جدید را هم می‌پسندید.

مواد لازم تهیه کراکت بیتربالن

گوشت پخته ریش ریش شده ۱ عدد
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۷۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آب گوشت ۲ پیمانه
پودر نان ۲ پیمانه
آرد ۱ عدد
کره یا روغن ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه کراکت بیتربالن

ابتدا گوشت را با کمی نمک و نیز مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد. زمانی که گوشت کامل پخت، آن را با دست یا چنگال ریش ریش می‌کنیم. از مخلوط کن هم می‌توانید برای خرد کردن گوشت پخته تان استفاده کنید.

در یک ماهیتابه به مقدار لازم روغن و یا کره بریزید. اگر می‌خواهید از کره استفاده کنید کمی روغن با آن مخلوط کنید و شعله را کم نمائید، زیرا در غیر این صورت کره زود می‌سوزد. پیازمان را که قبلا نگینی خرد کرده ایم را به روغن یا کره اضافه می کنیم و تفتش می‌دهیم.

کمی که نرم و سبک شد و رنگش مقداری تغییر کرد، گوشت ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و کمی داخل ماهیتابه سرخ می‌کنیم و بعد از آن آرد را به آن اضافه میکنیم و همش می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود.

در نهایت آبگوشت و جعفری را نیز مخلوط این مواد کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه روی همه موادمان می‌ریزیم. می‌گذاریم آب گوشت مان کاملا جذب سایر مواد شود. ترکیب این مواد باید به صورتی باشد که بتوان به آن شکل دلخواه را داد.

حالا در این مرحله نوبت آن است که مقداری از مواد را برداشته و به شکل گرد یا استوانه‌ای شکل درآورده و در یک سینی بچینیم. پس از آنکه به همه مواد مان فرم دلخواه را دادیم رویش را می‌پوشانیم و میگذاریم در یخجال برای بیست دقیقه استراحت کند.

حالا نوبت سرخ کردن این کراکت‌های خوشمزه ست. اما اول از همه باید آن‌ها را سوخاری کنید و بعد از آن سرخش کنید تا ترد و خوشمزه شود. در ظرفی مناسب یک پیمانه آرد می‌ریزیم و در ظرف دیگری پودر نان. در کاسه دیگری نیز دو عدد تخم مرغ را میشکنیم و همشان می‌زنیم.

حالا کراکت‌هایمان که در یخچال استراحت کرده بودن را آماده سرخ کردن می‌کنیم، اما قبلش آن را در داخل آرد می‌غلطانیم و پس از آنکه حسابی آردی شد داخل مخلوط تخم مرغ می‌گذاریم و سپس در ظرف پودر نان قرارش می‌دهیم. در یک ماهیتابه به اندازه کافی روغن ریخته و با حرارتی مناسب سرخشان می‌کنیم. کراکت بیتربالن را می‌توانید با هر سسی که مدنظرتان است میل نمائید.

منبع:ساعدنیوز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۵ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
نوشتيد: گوشت خرد شده يك عدد؟؟؟؟ يعني چقدر؟؟
من ميخوام اين غذا رو درست كنم ولي ميزان گوشت مشخص نيست. ميشه اصلاح كنيد لطفا