به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت کیک بدون تخم مرغ پرتقالی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
آرد: ۳/۴ لیوان فرانسوی
خامه صبحانه: ۱/۲ لیوان فرانسوی
شکر: ۱/۴ لیوان فرانسوی
کره ذوب شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی
آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی
پوست پرتقال رنده شده: ۱/۲ ق چ
وانیل: نوک ق چ
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مرحله اول؛ مواد خیس مایه کیک را آماده کنید.
در طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با آب پرتقال، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در یک ظرف آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید. در یک ظرف دیگر، شکر و وانیل را با روغن مایع یا کره ذوب شده مخلوط کنید تا یکدست و کرمی رنگ شود. خامه و آب پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.
مرحله دوم؛ مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودری را که الک کرده بودید در چند مرحله و به آرامی اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا مخلوط گلوله نشود. به مخلوط به دست آمده، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا در مایه کیک به صورت یکدست، پخش شود.
مرحله سوم؛ مایه کیک را در قالب بریزید.
قالب را در فر بگذارید و ۵۰ دقیقه صبر کنید تا کیک به خوبی بپزد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/