صفاری نیا گفت: لازم است تا به منظور کاهش مضرات قلیان توسط دانشجویان چند خط تلفنی ترک سیگار و قلیان در دانشگاه‌ها راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست تخصصی دانشگاه بدون دخانیات امروز (شنبه) ۸ خردادماه  به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات با حضور مجید صفاری نیا؛ مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و تحقیقات و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه تهران به صورت مجازی برگزار شد.

او افزود: مضرات مصرف سیگار و قلیان در اقشار جامعه به خوبی نمایان است و باید گفت که فقط ۱۰ درصد از افراد مبتلا به سرطان ریه، سیگار مصرف نمی‌کردند.

صفاری نیا تصریح کرد: مطابق آمار بررسی شده، مصرف میزان سیگار در دنیا که در سال ۲۰۱۹ مطرح شد ۲۶۷ میلیارد نخ سیگار مصرف می‌شود که براساس این آمار مصرف دنیا ۷۵۰ تا ۸۰۰ نخ در سال است که این آمار در ایران بالای هزار نخ سیگار است و روز به روز نیز مصرف سیگار در حال افزایش است.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم ادامه داد: به نظر می‌رسد تعداد جوانان قلیانی نسبت به سیگاری در حال افزایش است و این آمار هر روز در حال افزایش است.

او گفت: لازم است تا برای کاهش مضرات و ترک استعمال سیگار و قلیان توسط دانشجویان چند خط تلفنی ترک سیگار و قلیان در دانشگاه‌ها راه اندازی شود. همچنین پیشنهاد می‌کنم کارشناسان در این زمینه آموزش داده شده و چند مرکز مشاوره دانشگاهی کشور این کار را به صورت پایلوت آغاز کنند.

او ادامه داد: مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها را نیز باید درگیر این موضوع کرد شاید دانشجویی علاقه نداشته باشد به مرکز مشاوره مراجعه کند.

صفاری نیا افزود: باید فعالیت‌های حمایتی محیطی در دانشگاه‌ها انجام و مشاوره‌های گروهی برای ترک سیگار و قلیان در مراکز مشاوره راه اندازی شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
فعلا برین جواب طرح مزحرف گسترش دانشگاه تهرانتون رو بدین
Iran (Islamic Republic of)
مبین
۰۰:۳۸ ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
هی به بچه هاتون زور کنید برن دانشگاه بعدشم معتاد شن...نه به دانشگاه...
آخرین اخبار