یک متخصص غدد درون‌ریز، نسبت به مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک متخصص غدد درون‌ریز، نسبت به مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان هشدار داد.

تاتیانا بوچارووا گفت: دانه‌های آفتابگردان حاوی درصد بالایی از چربی هستند. هر ۱۰۰ گرم دانه آفتابگردان، حاوی بیش از ۵۰ گرم چربی است؛ بنابراین اگر از زخم و التهاب معده رنج می‌برید، از مصرف مداوم این دانه‌ها خودداری کنید.

تاتیانا افزود: این میزان از کالری، مشابه شکلات است و تنها به افزایش وزن شما منجر می‌شود.

این پزشک ادامه داد: خلاف برخی اطلاعات نادرست، مصرف دانه‌های آفتابگردان به میزان متعادل، باعث آپاندیسیت نمی‌شود.

او توصیه کرد: مصرف مقدار کم دانه آفتابگردان هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. هرچند نباید این دانه‌ها را تفت داد، چرا که دانه‌های تفت داده شده، باعث تجمع نوعی ماده سرطان‌زا در بدن می‌شوند.

به گفته این متخصص غدد مصرف دانه‌های آفتابگردان به میزان کافی برای سلامتی مفید است. این دانه‌ها، حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامین‌های گروه B، A، E و منیزیم هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.