حبیب الله مقتدر گفت: فاروج دارای واحد گلاب‌گیری فعال است که امسال تنها ۵ درصد تولیدات شهرستان در این واحد فرآوری شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  حبیب الله مقتدر  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج گفت : سطح زیر کشت باغات گل محمدی این شهرستان ۵۲ هکتار و میانگین عملکرد گل‌تر در هر هکتار ۴ تن و نسبت تولید گلاب به ازای هر کیلو گل یک و نیم لیتر است.


بیشتر بخوانید 


او  با اشاره به اینکه به ازای هر تن گل حدود ۲۰۰ گرم اسانس به دست می‌آید افزود: گل محمدی با شرایط محیطی سازگار و کم آب طلب است و ۳۰ تولید کننده و بهره بردار در این حوزه در شهرستان فعالیت دارند.

او  ظرفیت واحد گلاب‌گیری و فرآوری این محصول در شهرستان را، ۳۰۰ تن عنوان کرد و گفت: بیشتر گل محمدی تولیدی شهرستان به استان‌های دیگر ارسال و بخشی هم به صورت خانگی گلاب‌گیری می‌شود.

 مقتدر گفت: تنها واحد فرآوری شهرستان امسال، فقط ۶ تن از گل تولیدی را خریداری کرده که کمتر از ۵ درصد تولید است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج، تولیدات این واحد را، گلاب، گل خشک و کانکریت (تولید کانکریت و ابسولوت (عصاره مطلق) از گل محمدی دارای بیشترین ارزش افزوده است) عنوان کرد.

مقتدر افزود : در سال علاوه بر ارائه خدمات، امکانات و تسهیلات به متقاضیان برای تولید کنندگان در این بخش کلاس‌های مختلف آموزشی، ترویجی، نیز برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.