به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر چه عمیقتر به دنیای اطرافمان نگاه کنیم اتفاقات جالبی کشف میکنیم که باور کردنشان کمی سخت است. اتفاقاتی که فقط یک بار در دنیا رخ داده اند و حتی بعد از سالها فراموش نشده اند.
یکی از این اتفاقات شیوع خنده در سال ۱۹۶۲ بود زمانی که هزاران نفر در یک زمان نمیتوانستند خنده خود را قطع کنند. از این دست اتفاقات نادر زیاد است و ما میخواهیم شما را با تعدادی از آنها آشنا کنیم.
آبشار نیاگارا بدون آب در سال ۱۹۶۹
در سال ۱۹۶۹ دولت کانادا و آمریکا برای بازسازی فرسایشی که آبشار نیاگارا بوجود آورده بود با ایجاد سد مسیر ورود آب به آبشار را بستند و این نخستین باری بود که آبشار نیاگارا خشک و بدون آب دیده میشد. توریستهای زیادی از نقاط مختلف دنیا به آنجا رفتند تا بتوانند منظره آبشار نیاگارا بدون آب را با چشمهای خود ببینند.
تیموتی براون نخستین کسی که بیماری ایدز را شکست داد
تیموتی براون شهروند آمریکایی که به “بیمار برلین” معروف است در دنیا نخستین و تنها کسی است که بیماری ایدز را شکست داده است. براون در سال ۲۰۰۷ به علت انتقال خونی که حاوی ویروس ایدز بود به این بیماری مبتلا شد. ۳ سال پس از تشخیص به طور معجزه آسایی هیچ ویروسی در بافتها و سلولهای خونی او یافت نشد و براون دیگر هیچ نیازی به گذراندن مراحل درمانی پیدا نکرد.
شیوع خنده در تانزانیا در سال ۱۹۶۲
هیستری جمعی در دنیا زیاد اتفاق افتاده است، اما این مورد تنها موردی است که ثبت شده است. شیوع خنده در تاریخ ۳۰ ژانویه سال ۱۹۶۲ اتفاق افتاد زمانی که ۳ دختر دانش آموز شروع به خنده غیر قابل کنترل کردند. مدرسه بسته شد، اما خنده این سه دانش آموز متوقف نشد. این اتفاق ۱۸ ماه طول کشید و حدود ۱۴ مدرسه به این دلیل تعطیل شد و بیش از هزاران نفر به این اپیدمی گرفتار شدند. برخی از دانشمندان علت این هیستری جمعی را قوانین سخت و معلمان سخت گیر میدانند. به نظر میرسد شیوع خنده نوعی شورش در میان دانش آموزان مدارس بوده است.
حادثه دریاچه نیوس
در تاریخ ۲۱ آگوست سال ۱۹۶۸ دریاچه نیوس به یک دریاچه مرگبار تبدیل شد و مقدار زیادی گاز سمی دی اکسید کربن منتشر کرد و جان بیش از ۱۷۰۰ انسان و حیوانات و پرندههای زیادی را گرفت. این گاز به فاصله ۲۶ کیلومتر پخش شد و به هیچ موجود زندهای شانس زنده ماندن را نداد. به گفته دانشمندان علت آن وجود آتش فشانهای زیر آب بود.
ناپدید شدن لشکر نورفولک
لشکر نوفولک در آگوست سال ۱۹۱۵ به روستای آنافارتا حمله کرد. در بین راه سربازان وارد یک مه عجیب شدند و هنگام بیرون آمدن از مه ۲۶۷ نفر از سربازان ناپدید شدند. در سال ۱۹۱۸ بعد از شکست ترکیه دولت انگلیس خواستار آزادی سربازان شد در حالی که این سربازان حتی در زمین جنگ هم دیده نشده بودند. کسانی که شاهد این اتفاق بودند گفته اند با وجود وزش تند باد شکل ابر هیچ تغییری نمیکرد.
دختر استرالیایی گروه خونی اش را تغییر داد
دمی لی برنان دختر ۹ ساله استرالیایی نخستین کسی است که گروه خونی اش بعد از جراحی پیوند کبد تغییر کرده است. پزشکان چند ماه پس از جراحی با تغییر گروه خونی برنان شگفت زده شدند. به گفته دانشمندان دلیل این تغییر میتواند سلولهای بنیادی کبدی فرد اهدا کننده باشد که با سلولهای بنیادی برنان جایگزین شده است. شاید هم دلیلش سیستم ایمنی ضعیف او باشد که تحت تاثیر ویروس در خونش شده است.
زندانی با ماسک آهنین
در قرن ۱۶ یکی از مرموزترین زندانیان زندانی با ماسک آهنین بود که چندین مرتبه از یک زندان به زندانی دیگر منتقل شد. علت شهرت داستان این مرد کتابهایی است که بعدها نویسندگان معروفی، چون ولتر و دوما درباره او نوشته اند و او را برادر دوقلوی پادشاه معرفی کرده اند. به همین دلیل صورت او را با ماسک میپوشاندند تا کسی چهره او را نبیند. نظریه دیگری میگوید این زندانی پیتر کبیر بوده است که بدل او برای حکمرانی به روسیه فرستاده شد.
منبع:بدونیم
انتهای پیام/