به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد رضانژاد، رییس بهزیستی شهرستان جیرفت با بیان اینکه مجموعه اورژانس اجتماعی از سال ۱۳۸۹ در شهرستان جیرفت آغازبه فعالیت کرده است، گفت: مرکز اورژانس اجتماعی جیرفت با هدف کلی کاهش وکنترل آسیبهای اجتماعی به عنوان مرکز سطح ۲ به صورت شبانه روزی با ارائه خدمات تخصصی روانشناسی ومددکاری در چهار بخش واحد خط ۱۲۳، تیم گشت سیار، نگهداری موقت واستقراربایگاه خدمات اجتماعی در حاشیه شهر آغاز به فعالیت کرده است.
رضانژاد با اشاره به جامعه هدف مراکز اورژانس اجتماعی از جمله کودک آزاری، همسرآزاری، اختلافات حاد خانوادگی، کودکان کار و خیابان، اقدام به خودکشی، اختلال هویت جنسی، دختران وزنان در معرض آسیب وآسیب دیده اجتماعی و... بیان داشت: معتادان وافراد دارای اختلالات روانی مزمن جزو گروه هدف مراکز اورژانس محسوب نمیشوند و ارائه خدمات به این قشر از افراد با کمک سایرحوزههای بهزیستی صورت میگیرد.
رئیس بهزیستی شهرستان جیرفت در تشریح آماری برگرفته از تعداد پذیرش شدگان جامعه هدف در مرکز اورژانس اجتماعی این شهرستان با اشاره به افزایش قابل توجه آمار کودک آزاری وهمسرآزاری واقدام به خودکشی در بازه زمانی سالهای ۹۵ تا ۹۸ گفت: در پیدایش آسیب وانحرافات اجتماعی عوامل متعددی به عنوان عوامل پیدایش وزمینه ساز میتواند موثر باشد وبه همین دلیل است که همکاری وهمگرایی مردم وبخشهای تاثیر گذار در کاهش وکنترل آسیبهای اجتماعی ضروری است.
او با اشاره به اینکه پرداختن به آسیبهای اجتماعی با کمک دستگاههای مختلف هم پوشانی وموازی کاری نیست وهر دستگاه مخاطب و برنامههای خاص خود را دارد بر تشکیل تیمهای آموزشی هردستگاه در حوزه کاری خود وقرار دادن طیف وسیع تری ازمخاطبان تاکیدکرد.
رییس بهزیستی جیرفت به مشکلات وکمبودهای این واحد در شهرستان جیرفت اشاره کرد و اظهارداشت: کمبود ۵۰ درصدی نیروی انسانی یکی از مهمترین چالشهای ما در اورژانس اجتماعی است.
انتهای پیام/ی