به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه دستپیچ با سسبادامهندی را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
هویج خرد کرده و پخته... ۱ عدد
فلفل دلمهای رنگی... یکچهارم از یک عدد
نخودفرنگی پخته .... یکدوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
جعفری خردکرده ....۲ قاشق سوپخوری
ذرت پخته ..... یکدوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
قارچ ورقهای خردکرده..... ۵۰ گرم
پنیر موزارلای رنده کرده... ۳ قاشق سوپخوری
نمک..... یکدوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه .... یک چهارم قاشق چایخوری
خمیر پیراشکی آماده..... ۸ عدد
روغن مایع...... به میزان لازم
مواد لازم سس
کره ....۲۵ گرم
آرد گندم..... ۱ قاشق سوپخوری
زردهی تخممرغ ....۱ عدد
نمک و فلفل .... به میزان لازم
پنیر پارمسان کرده شده...... ۵۰ گرم
بادام هندی....... ۱۰۰ گرم
روشتهیه
هویج، فلفل دلمهای، نخودفرنگی، جعفری، ذرت و قارچ را در سهقاشق سوپخوری روغن در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و ۱ دقیقه تفت دهید. آنگاه پنیر، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خمیر پیراشکی را پهن کنید و هر بار قدری از مایهی فراهمکرده، وسط هر خمیر بگذارید و بپیچید. اینک دستپیچها را در ظرف نسوز چربکرده قرار دهید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد برشته کنید حالا دستپیچ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سس میل کنید.
روش تهیهی سس
کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. حالا زردهی تخممرغ، نمک، فلفل و پنیر پارمسان را بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس بادام هندی را به سس بیفزائید.
خواص بادام هندی
بادامهندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانه بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید میکند. این درخت میتواند تا ۱۴ متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیلهای محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/