در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کلوچه حلوا  را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید 


مواد مورد نیاز
شیر ولرم...... ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر....... ۵۰ گرم

پودر مایه خمیر.... ۸ گرم (حدود ۲ قاشق چایخوری)

تخم مرغ .... ۱ عدد

هل آسیاب کرده..... ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع..... ۳ قاشق سوپخوری

آرد....... به میزان لازم

حلوا.... به میزان لازم

زردة تخم مرغ برای تزئین....... ۱ عدد

کنجد.... به میزان لازم

روش‌تهیه

شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه‌خمیر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، باقیماندة شکر، هل و روغن مایع را در کاسة دیگری بریزید و مایه‌خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون هربار توپ‌هائی به وزن ۳۵ گرم از خمیر بردارید و داخل آن را گود کنید. اکنون یک قاشق سوپخوری حلوا داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی چربکرده بچینید. آن‌گاه روی کلوچه‌ها مهر بزنید و زردة تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجة سانتیگراد قرار دهید و کلوچه‌ها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.