گلستانی‌ها در فصل بهار نوعی آش ماست می‌پزند که با نو رسیده‌های بهاری‌ تازه ترکیب می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این آش ماست که در فصل بهار در گلستان خصوصا شهرستان علی آباد کتول پخته و به آن "ماست شوربا" گفته می‌شود از برنج، اسفناج، برگ سیر تازه، باقالی تازه چین، کدوسبز تازه و کوچک، سبزی‌های معطر مانند گشنیز، نعناع و همچنین ماست ترکیب می‌شود.

طرز تهیه این آش ماست به این شرح است:

برنج که بهتر است نیم دانه باشد به مقدار لازم تهیه و پس از شستن، با آب و نمک بگذارید به مدت طولانی و با شعله کم کاملا تبدیل به حلیم شود.

سپس باقالی و کدوسبز تازه چین خرد شده را که بهتر است درشت نباشند به این ترکیب اضافه کنید، پس از کمی نرم شدن این دو یعنی باقالی و کدوسبز، حالا نوبت اسفناج و برگ سیر است، اضافه کنید و بگذارید این ۴ ترکیب خوب با هم بپزد.

اینجا در گلستان اسفناج و سیر را خیلی خرد نمیکنند و با دست به قطعات تقریبا بزرگ تقسیم‌کرده و به آش اصافه میکنند.

بعد از اینکه کاملا مواد پخته شد آن را در جای خنک بگذارید و اجازه دهید کامل خنک شود‌

حالا گشنیز، نعناع و دو حبه سیر خشک را پس از خرد کردن با گوشکوب و نمک له کنید.

سپس این ترکیب را با ماست هم زده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آش ماست شما آماده است. میتوانید آن را داخل یخچال گذاشته و در یک عصر گرم بهاری نوش جان کنید.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.