به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، ماش پلو غذایی است که بین گلستانیها محبوبیت دارد و در عین سادگی، طعم آن بسیار لذیذ است.
مریم مفیدی یکی از شهروندان گرگانی در مورد این غذا میگوید: معمولاً چندین نوع غذا با ماش تهیه میکنیم که یکی از آنها ماش پلو است.
او درباره روش تهیه این غذا گفت: ابتدا ماش را پاک کرده، سنگ ریزه و خاک آن را تمیز و برای چند ساعت در آب گرم خیس میکنیم.
پس از خیس خوردن ماشها آبش را دور میریزم و با مقداری آب جدید و مقداری نمک و روغن میگذاریم تا بجوشد و اولین ترکها بر بدنه ماشها پدیدار شود.
در این مرحله برنج را به میزان لازم به ماش اضافه کرده و اجازه میدهیم که آب آن کشیده شود. البته در صورت نیاز مقداری آب هم به مخلوط برنج و ماش اضافه کنیم و پس آن دم کش بر روی قابلمه میگذاریم و مقداری کره محلی نیز روی برنج می ریزیم تا غذایمان طعم بهتری پیدا کند.
هنگام سرو، نیز برای مزه غذا از پیاز قرمز و انواع ترشیجات مانند هفت بیجار استفاده میشود.
انتهای پیام/م