با توجه به گرمای هوا و کم بودن ظرفیت کارخانه‌ها برای دپوی چغندرقند، ضروریست کشاورزان مناطق گرمسیری استان کرمانشاه در اسرع وقت نسبت به برداشت محصول خود اقدام کنند.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، افشین صفوی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گفت : کارخانه‌های قند تنها تا اوایل تیر ماه برای تحویل محصول چغندرقند پاییزه فعال هستند و پس از آن باید برای تحویل چغندرقند بهاره در مناطق معتدل و سردسیر اورهال (آماده) شوند، بنابراین تعلل چغندرکاران مناطق گرمسیری استان در برداشت محصولشان منجر به ایجاد خسارت برای آن‌ها می‌شود.

او با بیان اینکه هزار و ۱۵۰ هکتار از اراضی شهرستان‌های سرپلذهاب و قصرشیرین زیر کشت چغندر پاییزه رفته است، گفت : کار برداشت محصول در این مزارع از ۱۵ اردیبهشت آغاز شده و تا کنون از سطح ۴۵ هکتار، دو هزار و ۱۲۵ تن چغندر برداشت شده است.

صفوی افزود: چهار کارخانه قند اسلام آبادغرب، بیستون، مهران و قزوین عهده دار خرید چغندرقند تولیدی در استان کرمانشاه هستند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.