پورنجف مدیرکل دامپزشکی ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت: در ماه مبارک رمضان طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده خام دامی به منظور حفظ سلامت هم استانیهای عزیز و بالابردن ضریب امنیت غذائی وسلامت فرآوردههای خام دامی ازاول ماه مبارک رمضان در سطح استان ایلام اجرا گردید.
او بیان کرد: در این طرح تعداد ۳۶۰۳ مورد بازدید از این اماکن توسط ۲۱ اکیپ از همکاران بازرس فرآوردههای خام دامی به صورت مداوم صورت پذیرفت، که در این راستا مقدار ۸۴۲۸کیلوگرم فرآوردههای خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف ضبط و معدوم گردید و تعداد ۲۹ مورد به مراجع قضایی معرفی و تعداد دو مورد پلمپ گردید.
پورنجف در پایان از عموم هم استانیهای عزیز درخواست کرد که فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی اعلام نمایند.
انتهای پیام/ د