در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی بادام زنجبیلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت یه شیرینی خونگی خوشمزه را براتون قرار دادیم حتما امتحان کنید.

طرز تهیه شیرینی بادام زنجبیلی:

۱۰۰ گرم کره و ۵۰ گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و یک زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١۶٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیر‌های کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم.

بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام‌ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.

نکته‌های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه، چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار