به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه صهیونیستی جروزالم پست اذعان کرد: تل آویو شاید بتواند در جنگ با حماس در میدان نبرد به پیروزیهایی دست یابد، اما بار دیگر حمایت افکار عمومی را از دست داده است، زیرا جامعه بین المللی با فلسطینیان ابراز همدردی میکند.
این روزنامه صهیونیستی در سرمقالهای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد، نوشت: «در حمله اخیر ارتش اسرائیل به برج الجلاء، ساختمان ۱۱ طبقهای که دفتر چند رسانه بین المللی ازجمله آسوشیتدپرس و الجزیره در آن قرار داشت، این برج کاملاً تخریب شد. به خبرنگارانی که در برج الجلاء کار میکردند فقط یک ساعت فرصت داده شده بود تا این برج را تخلیه کنند. این حمله که فیلم آن در سراسر جهان منتشر شد، با محکومیتهای شدیدی ازجمله از طرف آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، مواجه شد. گوترش در بیانیهای درباره این حمله اسرائیل، به شدت ابراز تأسف کرد.»
یکی از مقامات ارتش رژیم صهیونیستی در مصاحبه با خبرنگاران مدعی شد: «علت هدف گرفتن این ساختمان آن بود که حماس از آن برای نگهداری اطلاعات و تحقیقات نظامی استفاده میکرد.»
اما این توضیح قانع کننده نبود.
آرتور لنک، دیپلمات صهیونیست، در توئیتی نوشت: «معمولا زمان زیادی طول میکشد تا ارتش اسرائیل توضیح دهد در درگیریها چه روی داده است (مثل ماجرای ماوی مرمره، جنین، محمد الدوره، تونلهای ترور، تیراندازی از مدارس). در نهایت، ثابت میشود ادعاهای آن واقعیت داشته است، اما چرخههای خبری برای مدت طولانی ادامه داشته اند و تصاویر منتشر شده اعتبار اسرائیل را خدشه دار کرده اند.»
بیشتر بخوانید:
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به محل استقرار خبرنگاران بین المللی در غزه+فیلم
جروزالم پست در ادامه این مطلب آورده است: «شاید اسرائیل در جنگ با حماس در میدان نبرد، به پیروزیهایی دست یابد، اما بار دیگر حمایت افکار عمومی را از دست داده است، زیرا احساسات جامعه بین المللی با فلسطینیان همراه است. یکی از دلایل آن این است که هیچ فرد یا نهادی مسئولیت ارائه توضیح مؤثر درباره اقدامات اسرائیل را به رسانهها و جهان، برعهده نمیگیرد.»
یاردن واتیکای، افسر سابق ارتش رژیم صهیونیستی، به سِمَت هماهنگ سازی سیاستهای رسانهای داخلی و خارجی این رژیم منصوب شد. وی برای مدتی این کار را انجام میداد، اما دو سال بعد، از این سمت کناره گیری کرد و هیچ فرد دیگری جانشین وی نشد. در سال ۲۰۱۵، وزارت امور راهبردی و دیپلماسی عمومی موظف شد به مقابله با تلاشها برای مشروعیت زدایی از رژیم اشغالگر بپردازد، اما این کار هم بسیار کوتاه مدت و در نهایت، بی نتیجه بود.
در درگیریهای کنونی، حامیان رژیم صهیونیستی با افتخار تصاویری از رهگیری راکتهای حماس با سامانه ضد هوایی گنبد آهنین منتشر میکنند که نشان میداد چگونه آنها میتوانند راکتها را پیش از آن که به مردم و شهرهای فلسطین اشغالی اصابت کند، هدف قرار دهند. اما این تصاویر تحت الشعاع تصاویری قرار گرفته اند که نشان میدهد رژیم صهیونیستی ساختمان رسانهای غزه یا یک خانه در اردوگاه آوارگان شاطی را ویران کرده است که به کشته شدن دست کم ده عضو خانواده ابوحطب که بیشتر آنها را کودکان تشکیل میدادند، منجر شد.
پس از آنکه رژیم صهیونیستی روز بیت المقدس (روز اورشلیم) را جشن گرفت، بینندگان بین المللی شاهد فیلمی بودند که در آن یک مرد یهودی آواز میخواند و در کنار دیوار غربی میرقصید، آن هم در حالی که آتش در خارج از مسجد الاقصی زبانه میکشید. چنین تصاویری تأییدی بود برای روایت فلسطینیان مبنی بر این که مرکز این درگیریها قدس است و محدودیتهایی که رژیم صهیونیستی برای نمازگزاران مسلمان در ماه رمضان ایجاد کرده بود و تهدید خانوادههای عرب به اخراج از منطقه شیخ جراح در شرق قدس، عامل اصلی وقوع این درگیریها بوده است.
انتهای پیام/