در گزارش زیر طرز تهیه باسترما پلو آستارا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باسترما یک غذای محلی معروف آستاراست که خیلی هم پرطرفداره؛ باسترماپلو رو هم با گوشت قرمز و هم گوشت اردک و هم مرغ میتونین بپزین.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


من ایندفعه بامرغ پختم. برنج روچندساعت خیس کنین. مرغ روبا ادویه‌های دلخواهتون بزارین کاملا بپزه. من دارچین فلفل وزرچوبه ونمک زدم.

بزارین آب مرغ به خوردش بره یعنی آخر پخت، مرغ فقط کمی آب داشته باشه. اینطوری مرغتون خوشمزه ترمیشه. حالاباید سس داخلشو آماده کنین برای سس (لونگی) پیاز رو کاملاریزخردکنین وتفت بدین تاسبک وکمی طلایی بشه و بعدگردوی پودرشده رو بهش اضافه کنین وکمی تفت بدین. درآخرکمی رب اناریا آلوچه بهش اضافه کنین.

هم بزنین و ازروی حرارت بردارین. اگه خواستین سیر له شده هم بهش بزنین. من سیر تازه زدم. تو مقدار سس قناعت نکنین. این سس خیلی این غذارو خوشمزه میکنه. حالابرنج روآبکش کنین. کف قابلمه روغن بریزین و سیب زمینی بچینین.

کمی ازبرنج رو روی سیب زمینی‌ها بریزین وکامل اسطحشو صاف کنین. بعد مرغهارو و سس رو روی برنج بریزین. موادرو روی برنج پخش کنین و دوباره سطحشو کمی صاف کنین. بعد بقیه برنج روهم بریزین؛ و سطحش صاف کنین. حالابرنج رو بزارین تا دم بکشه. زعفران آب کرده هم روی برنج بدین..

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.