در گزارش زیر طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  میگو پلو اسپانیایی، یکی از غذا‌های خوش خوراک و لذیذ بوده که با سبزیجات متنوع طبخ می‌شود. استفاده از انواع سبزیجات، چون جعفری، هویج، نخود فرنگی، فلفل دلمه‌ای و… باعث خوش طعمی و ظاهر عالی این پلوی معروف شده است.

میگو سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین A، B، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، کلسترول و… بوده که باعث حفظ سلامتی بدن و مزایایی، چون کاهش خطر حمله قلبی و سکته، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی، رفع کم خونی، تناسب اندام و کاهش وزن، استحکام استخوان و… را دارا می‌باشد. میگو پلو اسپانیایی را می‌توانید خیلی راحت و سریع در منزل طبخ و از مزایا و فواید عالی این پلوی خوشمزه و مقوی بهره‌مند شوید.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
میگو: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
نخود فرنگی: نصف فنجان
گوجه فرنگی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
هویج: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکوی هفت لشکر تبریزی و خورش بادمجان شمالی تا یک غذای هیجان‌انگیز با بادمجان + تصاویر


طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، سیر و ادویه‌ها را اضافه و مواد را سرخ کنید.

در آخر میگوها، نخود فرنگی و جعفری را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

مواد برنج و مخلوط میگو را لا به لا در قابلمه بریزید تا تمام شود.

درب قابلمه را گذاشته و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.