در گزارش زیر طرز تهیه کیک سه شیره را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک کیک فوق العاده مقوی با سه تا شیره خرما و انگور و توت برایتان قرار داده ایم درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ درشت۳عدد
مخلوط سه شیره ۱لیوان
آرد ۲ و ۲/۳ لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱لیوان
ماست ۴تا۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر دوقاشق چایخوری پُر


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


طرز تهیه کیک سه شیره:

تخم مرغ‌ها رو با وانیل سه چهار دقیقه بزنین و مخلوط سه شیره رو اضافه کنین و باز هم بزنین تا پف کنه. روغن و ماست رو هم اضافه کنین و باز هم کمی هم بزنین. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودرکاکائو رو سه بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین…. (توی این مرحله فقط و فقط از همزن دستی یا لیسه برای مخلوط کردن موادتون استفاده کنید).

مواد رو داخل قالبتون که با روغن جداکننده کاملا چربش کردین بریزین و داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل دقیقه بپزین. بعد از این زمان با خلال دندون چک کنین و اگر از مواد کیک چیزی به خلال نچسبید…کیک آماده ست…در غیر این صورت باز هم کمی زمان بدین تا کیک کاملا بپزه

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.