به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شور گوجه سبز آشنا کنیم.
مواد لازم
گوجه سبز یک کیلو
نعناع خشک ۳ قاشق غذا خوری
آب و نمک به مقدار کافی
آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر
طرز تهیه شور گوجه سبز:
اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجهها در ظرفت رو محکم میبندی و بعد ۲۰ روز میذاری تو یخچال این شور خیلی زود میرسه، ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/