در گزارش زیر طرز تهیه شور گوجه سبز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شور گوجه سبز آشنا کنیم.

مواد لازم

گوجه سبز یک کیلو
نعناع خشک ۳ قاشق غذا خوری
آب و نمک به مقدار کافی
آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


طرز تهیه شور گوجه سبز:

اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجه‌ها در ظرفت رو محکم میبندی و بعد ۲۰ روز میذاری تو یخچال این شور خیلی زود میرسه، ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.