به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، محرابی مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشت فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از ۲۵ فروردین ماه در استان آغاز شده بود که تا ۲۳ اردیبهشت ماه ادامه داشت.
او گفت: طی این مدت، نظارتهای بهداشتی، بر همه مراحل تهیه، تولید، توزیع و عرضه سختگیرانه بود و با هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآوردههای خام دامی غیر بهداشتی در سطح شهر به طور جدی برخورد شد.
محرابی افزود: گروههای نظارت بهداشتی در این طرح از هزار و ۸۷۱ مرکز بازرسی کردند.
محرابی همچنین گفت: در این راستا، ۳ هزار و ۱۴۸ کیلوگرم انواع فرآورده غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و از این مقدار یک هزار و ۵۶۰ کیلوگرم معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: همچنین، طی این مدت، ۳۶ پرونده تخلف به مراجع قانونی ارجاع شد.
او از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی در عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان و شبکههای دامپزشکی اطلاع رسانی کنند تا اقدامات لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/م