به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، غلامرضا محرابی مدیر کل دامپزشکی گلستان مدیر کل دامپزشکی گلستان گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، عرضه فراوردههای خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروز، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی کرونا به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانهای فعال است.
او ادامه داد: با ساماندهی ۳۲ گروه بازرسی بهداشتی دامپزشکی متشکل از ۱۶ گروه ثابت و ۱۶ گروه سیار با بکارگیری ۴۴ نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی به صورت روزانه در طول این طرح در دو شیفت کاری صبح و عصر در سطح استان فعالیت خواهند کرد.
محرابی افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مشترک در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از همه شهروندان در خواست میشود، فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
او همچنین ضمن آرزوی سلامتی برای همه شهروندان گفت: شماره تماس ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان در ایام نوروز در اختیار شهروندان عزیز استان است تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در اسرع وقت مراتب را به اطلاع کارشناسان دامپزشکی استان برسانند.
انتهای پیام/م