مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: تداوم تعطیلی اماکن ورزشی در شرایط کرونایی و گسترش فعالیت‌های ورزشی زیر زمینی سبب بروز آسیب‌های اجتماعی می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فرزاد فتاحی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به اینکه پس از تغییر رنگ وضعیت کرونا در خراسان رضوی از قرمز به نارنجی، بسیاری از صنوف مجوز بازگشایی و فعالیت دریافت کرده‌اند، گفت: بر اساس تصمیم ستاد کرونا فعالیت‌های ورزشی از گروه‌های شغلی یک و دو به گروه سه تغییر کرد و این باعث شد که فعالیت‌های ورزشی برخلاف هفته‌ها و ماه‌های گذشته همراه با دسته اول و دوم مجوز بازگشایی را دریافت نکنند.

او تصمیمات این ستاد را لازم‌الاجرا دانست و افزود: متأسفانه با استمرار شرایط کرونایی و محدودیت‌هایی که از سوی ستاد ملی کرونا اعمال می‌شود، فشار‌های زیادی از طرف اماکن و باشگاه‌های ورزشی به خاطر خسارات زیادی که متحمل شده‌اند بر مجموعه اداره کل ورزش و جوانان استان واردشده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به بروز مشکلات عدیده ناشی از تعطیلی اماکن ورزشی و ابراز گلایه مدیران و ورزشکاران تاکنون علاوه بر مکاتباتی که با شخص وزیر ورزش و جوانان و معاون ورزش قهرمانی داشتیم، با استاندار خراسان رضوی، دانشگاه علوم پزشکی و دبیر ستاد ملی کرونا در استان نیز مذاکراتی انجام داده‌ایم تا محدودیت‌ها برای فعالیت اماکن و مجموعه‌های ورزشی تعدیل شود.


بیشتر بخوانید




فتاحی در واکنش به تغییر گروه فعالیت‌های ورزشی از گروه دو به سه بیان کرد: اگرچه دلیل این تغییرات به ما اعلام‌نشده، اما همه می‌دانند که فعالیت‌های ورزشی به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک می‌کند.

او  بابیان اینکه وزیر بهداشت نیز کم‌تحرکی بیماران کرونایی را سبب فوت آن‌ها دانسته، تصریح کرد: بسیاری از مرگ‌ومیر‌هایی که براثر کرونا در کشور ما اتفاق افتاده به دلیل چاقی و کم‌تحرکی است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه با تعطیلی اماکن ورزشی به‌نوعی کم‌تحرکی در جامعه افزایش می‌یابد،  تأکید کرد: انجام حرکات ورزشی در فضای باز و ورزش‌هایی که برخورد فیزیکی چندانی ندارند، در شادابی و نشاط جامعه و همچنین تحرک بیشتر افراد کمک‌کننده خواهد بود.

فتاحی تصریح کرد: به دلیل تعطیلی باشگاه‌ها و اماکن ورزشی، بسیاری از مردم برای انجام ورزش به فعالیت در پارک‌ها و یا منازلی که به شکل زیرزمینی فعال‌شده‌اند روی آورده‌اند که این مهم اصلاً مناسب نیست و آسیب‌های جدی در پی خواهد داشت.

او افزود: به‌عنوان خدمتگذار جامعه ورزش خراسان رضوی از مسئولین ستاد کرونا تقاضا دارم که با بررسی دقیق‌تر و تجدیدنظر در مصوبه ستاد زمینه بازگشایی اماکن ورزشی و فعالیت باشگاه‌های ورزشی را فراهم کنند تا بیشتر از این باعث خسارت به سرمایه‌گذاران ورزش نشویم.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با استناد به تحقیقات انجام‌شده در دنیا در خصوص مکان‌های شیوع کرونا ادامه داد: بر اساس تحقیقاتی که در کشور انگلستان انجام‌شده است امکان ابتلا به کرونا در باشگاه‌های ورزشی ۲/۸ درصد و در سوپرمارکت‌ها و رستوران‌ها به ترتیب ۱۱ و ۷ درصد است.

فتاحی بیان کرد: این در حالی است که همه‌ی این فعالیت‌ها در کنار مجتمع‌های تجاری، مترو و سایر اصناف شروع به کار کرده‌اند، اما انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای بازهم مجاز دانسته نشده‌اند.

او به وضعیت کم‌تحرکی در کودکان هم اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۲ درصد دانش آموزان دچار چاقی و کم‌تحرکی مفرط هستند و ۳۳ درصد جمعیت کشور از کم‌تحرکی رنج می‌برند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی تأکید کرد: ما باید تلاش کنیم که با ورزش و ایجاد روحیه نشاط و تقویت سیستم ایمنی بدن، مردم را در برابر ویروس کرونا مصون کنیم و آن‌ها را به آمادگی بهتری در برابر شرایط بیماری برسانیم.

 

منبع: فارس

انتهای پیام//م.م

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.