در گزارش زیر طرز تهیه لبی کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی‌ها سرو می‌کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می‌کنند.

مواد لازم

 ۵ عدد آلو بخارا
 ۸ عدد آلوچه برغانی
 ۸ عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
 ۲ عدد گوجه فرنگی
 ۱ عدد پیاز
 ۱ قاشق غذا خوری رب نارنج
 ۶ حبه سیر
 ۱ کیلو گوشت ران گوسفند
 نمک و فلفل (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکوی هفت لشکر تبریزی و خورش بادمجان شمالی تا یک غذای هیجان‌انگیز با بادمجان + تصاویر


دستور تهیه

گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف‌ها می‌کنیم.

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می‌کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می‌ریزیم.

در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می‌کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می‌کنیم و شعله رو کم کرده و می‌ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۰ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
خیلی خوشمزههههههه