به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این دستور غذای ماکارونی با ترکیب اسفناج و پنیر سادهتر از اونیه که فکرش رو میکنید.
مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی زانویی
۱ بسته اسفناج پخته و یخ زده
۱ پیمانه پنیر ریکوتا
۱۱۰ گرم پنیر خامهای
½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۶ عدد تخم مرغ
۳ حبه سیر
۱ و ¼ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل
۱ بسته سس ماکارونی
۱ پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری پنیر پامزان رنده شده
۱۶ عدد گوشت چرخ کرده گرد شده
بیشتر بخوانید:
دستور پخت
فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.
ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.
در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، ۱ عدد تخم مرغ، ۱ حبه سیر، ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، ۱ و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، ۲ حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس ۵ عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
۱/۳ ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید (به اندازه ۲ سانتیمتر از لبهها خالی بماند) و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.
قالب را به مدت ۱ ساعت و ۵ دقیقه داخل فر در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید با چاقو لبهها را از قالب جدا کنید و از قالب در بیاورید. در آخر با گوشتها و مقداری سس روی آن را تزئین کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/