یک متخصص طب سنتی به بیان توضیحاتی در خصوص نقش مزاج و طبع افراد در ابتلا به کرونا و شدت و ضعف این بیماری پرداخت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،قدیر محمدی متخصص طب سنتی در خصوص نقش مزاج و طبع افراد در ابتلا به کرونا و شدت و ضعف این بیماری گفـت: افرادی که بدنشان رطوبت بیشتری دارد، معمولا به نسبت افراد با مزاج خشک بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های عفونی هستند و بنا براین اشخاص دارای طبع‌های صفراوی و سوداوی کمتر و بلغمی‌ها و دموی‌ها بیشتر در معرض ابتلا به کرونا و سایر بیماری‌های عفونی قرار دارند.

وی ضمن اشاره به اینکه البته اگر مزاج در حالت طبیعی باشد و سوء مزاج وجود نداشته باشد، هیچ مزاجی مستعد بیماری نیست، ادامه داد: به طورکلی بیماری هنگامی بروز پیدا می‌کند که مزاج ما دچار ما عدم تعادل شود و از حالت طبیعی خارج شود.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه هر کدام از ما دارای مزاج خاصی هستیم و مزاج خاصی عامل تعیین کننده بیماری نیست، اظهار کرد: به طور افرادی که دموی مزاج هستند یعنی طبع گرم‌وتر دارند، از نظر حکما بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی هستند و بلغمی‌ها که طبع سرد‌وتر دارند، بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی‌ها، بیماری‌های عفونی و درد مفصلی قرار دارند و افرادی که مزاج سرد و خشک یعنی سوداوی دارند، بیشتر دچار بیماری‌های اعصاب‌وروان و مشکلات روحی نظیر وسواس می‌شوند و اشخاصی که صفراوی اند و مزاج گرم‌وخشک دارند، بیش از سایرین مستعد بیماری‌های کبدی و صفراوی از جمله سنگ صفرا هستند.

وی با بیان اینکه طبع می‌تواند افراد را به سمت بیماری‌هایی متمایل کند، اما اگر دچار سوء مزاج نشویم، بیماری ایجاد نخواهد شد، در پاسخ به این سوال که در صورت ابتلا آیا مزاج افراد در شدت بیماری نفش دارند؟، توضیح داد: هنگامی که ابتلا به بیماری صورت گیرد هر چه قدر رطوبت در بدن بیشتر باشد، شدت بیماری کرونا بیشتر خواهد شد.

منبع:میزان

انتهای پیام/

برچسب ها: مزاج ، مزاج شناسی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار