خیار محلی در روستا‌های کریت ، ازمیغان و شهر طبس کشت می‌شود که به دلیل استفاده از آب شیرین و گرمای مطبوع از عطر و طعم خاصی برخوردار است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، برداشت خیار محلی از سطح ۱۵ ونیم هکتاری در طبس آغاز شده است و پیش بینی می‌شود بیش از ۳۴۰ تن خیار مزرعه‌ای از این مزارع برداشت شود

بهره برداران می‌گفتند: از اوایل اردیبهشت ماه هر روز بعدازظهر برای برداشت خیار به مزرعه می‌آییم و تا نیمه خرداد برداشت ادامه دارد.

کشاورزی با بیان اینکه زمین حاصلخیز و گرمای بالا در طبس باعث شده تا محصول خوبی بدست آوریم، گفت: روزی ۲۰۰ کیلو خیار از مزرعه ام برداشت میکنم.

بهره بردار دیگری گفت: دو نوع خیار گلخانه‌ای و بوته‌ای در طبس کشت می‌شود که از خیار بوته‌ای بدلیل عطر و طعم خاص استقبال بیشتری می‌شود

او افزود: با توجه به کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته برداشت محصول کمتر خواهد بود.

پیش بینی می‌شود ۲۰۰ تن خیار عاید ۵۰ بهره بردار روستای کریت شود

خیار محلی در روستا‌های کریت ، ازمیغان و شهر طبس کشت می‌شود که به دلیل استفاده از آب شیرین و گرمای مطبوع از عطر و طعم خاصی برخوردار است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.