به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر له شده
۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
۲ ورقه بیکن خرد شده
۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب
مرغ ۳۰ گرم
برگ اسفناج ریز نصف پیمانه یا ۴۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۲۰ گرم
کره نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید.
سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.
اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/