به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آنچیلادای رژیمی، یک نوع آنچیلادای ساده و خوش طعم است برای طرفداران صبحانههای متفاوت که میخواهند لاغر بشوند.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
۱/۴ فنجان پیاز (خرد شده)
۱/۴ فنجان فلفل سبز (خرد شده)
۱ فنجان سویا
۱/۴ کنسرو قارچ (آب آن کاملا گرفته شده باشد)
۱ قاشق چایخوری رب گوجه
۱/۲ قاشق چایخوری ادویه تاکو
۱/۲ بسته شیرین کننده (بدون کالری)
۳/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
۴ عدد نان تورتیلا
دستور تهیه
در یک ظرف مخصوص مایکروفر پیاز و فلفل دلمهای خرد شده رو بریزید و بهش ۲ قاشق غذاخوری آب هم اضافه کنید و در ظرف رو ببندید و به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر قرار بدین تا پخته بشه. بعد ظرف رو در بیارید و آب اضافی سبزیجات رو خارج کنید.
بعد از ۴ دقیقه پخت پیاز و فلفل دلمه ای، قارچ و سویا رو بهش اضافه کنید و دوباره ۱ دقیقه دیگه ظرف رو در مایکروفر قرار بدین و بعد ظرف حاوی سبزیجات پخته شده رو کنار بذارید.
در ظرف دیگهای هم رب گوجه فرنگی رو با سس گوجه فرنگی، شیرین کننده و ادویه تاکو با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ ثانیه یا کمی بیشتر در مایکروفر قرار بدین تا کاملا گرم بشه.
یک قسمت از چهار قسمت این سس رو برای روی آنچیلادا نگه دارید و سه قسمت دیگه رو با سبزیجات پخته شده در مایکروفر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
لای دو عدد دستمال حولهای مرطوب نان تورتیلاها رو بپیچید و به مدت یک و نیم دقیقه در مایکرروفر قرار بدین.
بعد تورتیلاها رو پهن کنید و سبزیجاتی رو که آماده کرده اید روی اون بریزید و تورتیلاها رو محکم بپیچید. بقیه سس درست شده گوجه فرنگی رو روی نان تورتیلا بریزید و مجددا به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا آنچیلاداها گرم بشن.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/