در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای رژیمی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آنچیلادای رژیمی، یک نوع آنچیلادای ساده و خوش طعم است برای طرفداران صبحانه‌های متفاوت که می‌خواهند لاغر بشوند.


بیشتر بخوانید 


مواد لازم

۱/۴ فنجان پیاز (خرد شده)
۱/۴ فنجان فلفل سبز (خرد شده)
۱ فنجان سویا
۱/۴ کنسرو قارچ (آب آن کاملا گرفته شده باشد)
۱ قاشق چایخوری رب گوجه
۱/۲ قاشق چایخوری ادویه تاکو
۱/۲ بسته شیرین کننده (بدون کالری)
۳/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
۴ عدد نان تورتیلا

دستور تهیه

در یک ظرف مخصوص مایکروفر پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده رو بریزید و بهش ۲ قاشق غذاخوری آب هم اضافه کنید و در ظرف رو ببندید و به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر قرار بدین تا پخته بشه. بعد ظرف رو در بیارید و آب اضافی سبزیجات رو خارج کنید.

بعد از ۴ دقیقه پخت پیاز و فلفل دلمه ای، قارچ و سویا رو بهش اضافه کنید و دوباره ۱ دقیقه دیگه ظرف رو در مایکروفر قرار بدین و بعد ظرف حاوی سبزیجات پخته شده رو کنار بذارید.

در ظرف دیگه‌ای هم رب گوجه فرنگی رو با سس گوجه فرنگی، شیرین کننده و ادویه تاکو با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ ثانیه یا کمی بیشتر در مایکروفر قرار بدین تا کاملا گرم بشه.

یک قسمت از چهار قسمت این سس رو برای روی آنچیلادا نگه دارید و سه قسمت دیگه رو با سبزیجات پخته شده در مایکروفر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
لای دو عدد دستمال حوله‌ای مرطوب نان تورتیلا‌ها رو بپیچید و به مدت یک و نیم دقیقه در مایکرروفر قرار بدین.

بعد تورتیلا‌ها رو پهن کنید و سبزیجاتی رو که آماده کرده اید روی اون بریزید و تورتیلا‌ها رو محکم بپیچید. بقیه سس درست شده گوجه فرنگی رو روی نان تورتیلا بریزید و مجددا به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا آنچیلادا‌ها گرم بشن.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.