به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نجف علی حیدری قائممقام کمیته امداد چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون، ۶۸ هزار وعده غذای گرم در ۵۸ آشپزخانههای مهدوی استان پخت و میان نیازمندان توزیع شده است.
او افزود: غذاهای طبخ شده در وعده افطاری میان مددجویان و خانوادههای نیازمند غیر تحت حمایت توزیع میشود.
بیشتر بخوانید
حیدری اضافه کرد: همچنین سه هزار و ۱۸۸ وعده افطاری ساده نیز توسط خیران و نیکوکاران تهیه و میان نیازمندان توزیع شده است.
او اظهار داشت: در این مدت ۱۸ هزار و ۱۶۸ بسته مواد غذایی نیز تهیه و به دست نیازمندان رسیده است.
حیدری ادامه داد: مراکز نیکوکاری آماده دریافت کمکهای نقدی و غیر نقدی خیران و نیکوکاران هستند و کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* نیز برای پرداخت غیرحضوری کمکهای مردمی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ع