برداشت ازگیل ژاپنی یا همان انبه گیلانی از ۱۳۳ هکتار از باغ‌های استان آغاز شده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر  پارسافر ، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی گیلان  گفت: پیش بینی می‌شود باغداران گیلانی امسال ۶۶۰ تن ازگیل ژاپنی به ارزش ۸۶ میلیارد ریال از ۱۳۳ هکتار از باغ‌های گیلان برداشت کنند.

او  ، با اشاره به اینکه این میوه در تمام استان به صورت پراکنده تولید می‌شود، افزود: رشت، ماسال، صومعه سرا، رودسر، املش، آستانه اشرفیه و لنگرود مهم‌ترین مناطق تولید ازگیل ژاپنی در گیلان هستند.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: این محصول علاوه بر مصرف در بازار‌های گیلان به استان‌های همجوار و تهران نیز صادر می‌شود.

پارسافر،  با اشاره به اینکه برداشت ازگیل ژاپنی همه ساله از اواسط اردیبهشت آغاز می‌شود و تا خرداد ادامه دارد ، افزود: از این میوه علاوه بر خام خوری برای تولید مربا و شربت هم استفاده می‌شود.

او تصریح کرد: متخصصان تب سنتی می‌گویند مصرف این محصول علاوه برهضم غذا و رفع سردرد در بهبود عملکرد دستگاه تنفسی هم مفید است.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.