در گزارش زیر فوت و فن‌های پخت باقالی پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باقالی پلو را می‌توان با گوشت و هم مرغ تهیه کرد.

روش پخت آن فوت و فن‌هایی دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

۱- اگر از باقالی خشک در تهیه باقالی پلو استفاده می‌کنید بهتر است باقالی را به مدت طولانی تری در آب بپزید تا سفتی آن از بین برود.

۲- بهتر است برای پخت باقالی پلو نصف مقدار برنج از باقالی استفاده کنید.

۳- در هنگام جوشیدن باقالی بهتر است کف را از روی آب بردارید تا از تیره شدن رنگ آن جلوگیری شود.

۴- بهتر است از شوید تازه برای پخت باقالی پلو استفاده کنید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پلو مرغ و قارچ ترکیه‌ای و گردو پلو تا بادمجان پنیری خوشمزه + تصاویر


۵- می‌توانید برای طعم و عطر بهتر باقالی پلو در هنگام دم کشیدن آن یک بوته سیر تازه درون آن قرار دهید.

۶- سعی کنید باقالی‌ها را به مدت طولانی فریز نکنید؛ زیرا باعث تغییر رنگ و طعم آن‌ها می‌شود.

۷- باقالی‌های ناپز را از بقیه باقالی‌ها در حین پخت جدا کنید، زیرا طعم غذا را خراب می‌کند.

۸- موقع خرید باقالی، حتما باقالی‌هایی را بخرید که پوست سبز رنگی دارد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
حتما بنویسیم : باقلا ؛ در محاوره ممکن است در اسامی تغییری دهیم اما در نوشتن درست بنویسیم و تحت تاثیر لحجه ها قرار نگیریم
باقلا پلو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
بهتره اول آب جوش بیاد و به آب در حال جوش باقالی اضافه بشه و میتوان وقتی برنج را در آب جوش ریختیم اولین جوش که زد باقالی رو اضافه کنیم و بعد از سه، چهاردقیقه آبکش کنیم و شوید را لابلای برنج بدیم هم شوید خشک و هم شوید تازه استفاده کنیم و حتما از زیره پلویی که ریز است و خیلی خوشمزه میکنه لابلای برنج بریزیم.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
پری
۲۱:۳۵ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
زیره خالی خیلی تند میشه، ترجیحا از ادویه پلو استفاده کنیم.
آخرین اخبار