در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه خوراك سلطان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید 


مواد لازم:

ران مرغ ۶۰۰ گرم

روغن زیتون ۱۴۰ میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

پیاز خرد کرده ۱ عدد

سیر خرد کرده ۳ حبه

فلفل چیلی سبز ۲ عدد

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد کرده ۲ عدد

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

آب مرغ ۲۰۰ میلی‌لیتر (حدود یک و یک‌سوم پیمانه)

بادمجان کبابی ۴ عدد

آرد ۱ قاشق سوپخوری

شیر ۲۰۰ میلی‌لیتر (حدود یک و یک‌سوم پیمانه)

پنیر گودای رنده کرده یک‌چهارم پیمانه (۲۰ گرم)

طرز تهیه:

مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را از روغن درآورید و کنار بگذارید. حالا ۵۰ میلی‌لیتر دیگر، از باقیمانده‌ی روغن زیتون را در همان تابه بریزید، پیاز و سیر را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید.

حالا مرغ را بیفزائید و ۵ دقیقه‌ی دیگر، آن را تفت دهید. اینک چیلی‌ها را از طول نصف کنید، دانه‌هایش را درآورید و خلالی خرد کنید.

اکنون آن را همراه با گوجه‌فرنگی، به مخلوط مرغ بیفزائید و نمک، فلفل و پاپریکا را افزوده و تفت دهید.

سپس آب مرغ را به مواد درون تابه بیفزائید، حرارت اجاق را زیاد کنید و آن را پیوسته هم بزنید تا آب مرغ کشیده شود. آن‌گاه بادمجان‌های کبابی کرده را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

حال سس بشامل را به این ترتیب فراهم کنید. باقیمانده‌ی روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

سپس آرد را بیافزائید و تفت دهید و شیر را کم‌کم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.

حال بادمجان، نمک و فلفل را درون سس بریزید و مخلوط کنید. پس از آن پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.

اینک مخلوط فراهم کرده‌ی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و تکه‌های مرغ را رویش بچینید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.