در گزارش زیر طرز تهیه مک اند چیز با سس گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مک اند چیز با سس گوشت یه غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیاییه. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شدست. اما دستور پخت ایرانیش گوشت داره و یک وعده غذایی کامل و سنگینه.

مواد لازم

 ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
 ۱ عدد پیاز
 ۱۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
 ½ پیمانه ذرت
 ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده:
 ۲۵۰ گرم ماکارونی لوله‌ای شکل
 ۴ عدد سیر
 ۳ قاشق غذاخوری آرد
 ۱ لیوان شیر
 ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
 به مقدار لازم نمک
 به مقدار لازم فلفل
 به مقدار لازم زردچوبه
 به مقدار لازم آویشن
 به مقدار لازم روغن
 ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
 ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از ناگت هویج پنیری و چیکن پارمزان ویژه کتو تا لیدی فینگر+ تصاویر


دستور تهیه

پیاز‌های نگینی شده رو توی روغن تفت بدید تا طلایی بشن. سپس گوشت رو با ادویه، نمک و فلفل توی پیاز تفت بدید.

فلفل دلمه و قارچ خرد شده رو تفت بدید و همراه با ذرت، سیر رنده شده، رب گوجه، سس کچاب و پوره گوجه به غذا اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط جا بیفتن.

سه قاشق آرد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید، هم بزنید و اجازه بدید تا جا بیفته، یا به اصطلاح قوام بیاد.

ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی جلد بذارید تا بپزه. بعد از اون ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید.

ته ظرفتون رو کاملا چرب کنید و مخلوط ماکارونی و گوشت رو توی ظرف بریزید و سطحش رو صاف کنید.

روش به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده بشه.

فر رو روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید و ظرف رو داخل فر قرار بدید و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.