به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مک اند چیز با سس گوشت یه غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیاییه. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شدست. اما دستور پخت ایرانیش گوشت داره و یک وعده غذایی کامل و سنگینه.
مواد لازم
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمهای
½ پیمانه ذرت
۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده:
۲۵۰ گرم ماکارونی لولهای شکل
۴ عدد سیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ لیوان شیر
۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم زردچوبه
به مقدار لازم آویشن
به مقدار لازم روغن
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از ناگت هویج پنیری و چیکن پارمزان ویژه کتو تا لیدی فینگر+ تصاویر
دستور تهیه
پیازهای نگینی شده رو توی روغن تفت بدید تا طلایی بشن. سپس گوشت رو با ادویه، نمک و فلفل توی پیاز تفت بدید.
فلفل دلمه و قارچ خرد شده رو تفت بدید و همراه با ذرت، سیر رنده شده، رب گوجه، سس کچاب و پوره گوجه به غذا اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط جا بیفتن.
سه قاشق آرد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید، هم بزنید و اجازه بدید تا جا بیفته، یا به اصطلاح قوام بیاد.
ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی جلد بذارید تا بپزه. بعد از اون ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید.
ته ظرفتون رو کاملا چرب کنید و مخلوط ماکارونی و گوشت رو توی ظرف بریزید و سطحش رو صاف کنید.
روش به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده بشه.
فر رو روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید و ظرف رو داخل فر قرار بدید و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/