به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، استان اصفهان را در زمینه جوجه ریزی در مقایسه با پارسال از وضعیت مطلوبی برخوردار دانست و گفت: بیش از ۲۰۰ هزار جوجه وارد سالنهای جوجه ریزی شده است و هر شب حدود ۵۵۰ تن مرغ زنده وارد کشتارگاه و بیش از ۴۰۰ تن گوشت مرغ وارد بازار میشود.
او افزود: هفته گذشته ۷۴۰ تن گوشت مرغ وارد بازار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سه کشتارگاه را در دو هفته گذشته غیرفعال دانست و گفت: یکی از کشتارگاهها به دلیل تخلف، مجاز به کشتار نبود و دو کشتارگاه دیگر هم مرغ دریافت نکرده بودند.
ایراندوست با اشاره به اینکه در استان اصفهان تمام مرغ زنده تولیدی روانه بازار و از کشتارگاه تا مصرف کننده به قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ عرضه میشود، از مرغ فروشیها خواست امکانات مرتبط با رهتاب را دریافت کنند.
انتهای پیام/ی