![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی گفت: تا زمانیکه کار تزریق واکسن به افراد بالای ۸۰ سال به اتمام نرسد، گروههای هدف و اولویتهای بعدی را آغاز نخواهیم کرد.
جمالیان افزود: جای هیچ نگرانی وجود ندارد، برای همه افرادیکه اعلام شده واکسن موجود است و همه این عزیزان واکسینه خواهند شد.
او اضافه کرد: با همکاری آموزش و پرورش، یک مکان دیگر برای انجام واکسیناسیون در نظر گرفته شده است وکسانیکه موفق به ثبت نام نشده اند، مطمئن باشند در روزهای آتی اطلاع رسانی و برای تزریق واکسن دعوت خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک انتخاب با اشاره به اضافه شدن یک محل دیگر در منطقه شهرک رضوی (گردو) با همکاری آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: ازدحام جمعیت همواره یکی از نگرانیهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوده و هست.
او ادامه داد: روشهای گوناگون تزریق از جمله تزریق در اتومبیل، مورد بررسی قرار گرفته که باید ضمن آماده سازی زیرساختهای لازم، اقدامات کارشناسی نیز بر روی آن انجام شود.
انتهای پیام / ج