گرده، نانی محلی است که کدبانوهای استان بوشهر دستی در پخت آن دارند. 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، گرده نانی محلی است که کدبانوهای استان بوشهر دستی در پخت آن دارند. تنور که روشن می شود یعنی قرار است عطر گرده در خانه بپیچد.

با آرد، خرمای حل شده در آب، مایه خمیر، زردچوبه، رازیانه، سیاهدانه ، تخم شوید و کنجد خمیر گرده را تهیه می کنند.

مهارت پخت گرده محلی بوشهر در تیر ۱۳۹۸ به ثبت ملی رسید.

 

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۰۱ خرداد ۱۴۰۰
نه این نوع گرده مثل قدیم نیست من گرفتم جسارتا خیلی هم بد مزه هست