به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز دستور یه غذای فانتزی خیلی جذاب رو داریم. جزو غذاهای سالم و خیلی پرطرفداره، ولی با یه ظاهر و روش جدیدتر.
مواد لازم
مواد لازم:برای خمیر:
۲۰۰ میلی لیتر شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۵۰ میلی لیتر روغن
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۳۵۰ گرم آرد (ترجیحا همه منظوره)
برای وسط خمیر:
۸ عدد ساق مرغ
۲ عدد سیب زمینی (۱۰۰ گرم)
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل
۱ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد زرده تخم مرغ (برای رومال)
نمک
پودر سیر
پاپریکا
تخم گشنیز
دانه کنجد
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر
دستور تهیه
ساقهای مرغ رو با مخلوط ادویه (نمک، گشنیز، پودر سیر، پاپریکا) مزه دار کنید.
همه مواد خمیر رو مخلوط کرده و خمیر رو ورز بدید؛ و ۳۰ دقیقه بذارید تا استراحت کنه.
سیب زمینیهای خرد شده رو سرخ کنید. سپس ساقهای مرغ رو سرخ کرده، پیاز و فلفل رو اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و با وردنه یک دایره باز کنید؛ و ساق مرغ، سیب زمینی، سبزیجات و گوجه فرنگی خرد شده رو روی خمیر قرار بدید. با قسمت دوم خمیر روی مرغها رو بپوشونید و با یک زرده تخم مرغ رومال کنید. روی خمیر رو کنجد بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
پیراشکی ساق مرغ شما آمادست. نوش جان
منبع: غذاپز
انتهای پیام/