در گزارش زیر طرز تهیه فلن کیک کاراملی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فلن کیک یک دسر محبوب در منطقه اروپا هست و گاهی با عنوان فلن کیک سوئدی میشناسنش. اما در حقیقت و اصالتا فیلیپینی هست. در حقیقت ترکیبی از کیک شیفون و تاپینگ کرم کارامل هست. بافت پودینگی و کاستر مانند مخصوص این نوع دسر لذیذه که طعمی فوق العاده داره. طرز تهیه این کیک آسونه و برای دورهمی‌ها و عصرانه مناسبه.
اگر مایلید برای مهمانی اون رو تهیه کنید یک روز قبل اینکار رو انجام بدین.

مواد لازم

 ۱ پیمانه آرد سفید
 ۳ پیمانه شیر
 ۳/۴ پیمانه شکر
 ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
 ۱ قاشق غذا خوری سر صاف بکینگ پودر
 ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل
 ۱ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
 ۱/۲ پیمانه روغن مایع
 ۱ بسته پودر کرم کارامل
 ۲ عدد تخم مرغ
 ۳۰ گرم کره


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

قالبمون رو کمی چرب می‌کنیم (قالب میان تهی بهتره)، سس کارامل (توی پاکت پودر کارامله) ته قالب می‌ریزیم.

پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه شیر سرد مخلوط می‌کنیم به روش بن ماری حل می‌کنیم.

پودر کارامل رو با یک پیمانه و نیم شیر مخلوط کرده و روی شعله میذاریم، تا به نقطه جوش برسه.

بعد از یک دقیقه جوشیدن ژلاتین حل شده رو اضافه نموده و هم میزنیم.

به صورت داغ روی سس کارامل توی قالب میریزیم و یک ساعت توی یخچال بمونه.

تا دسر خودش رو بگیره.

مواد خشک رو (آرد، بکینگ پودر، پودرکاکائو) با هم مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم.

تخم مرغ، شکر، وانیل رو خوب با همزن هم میزنیم، تا کرم رنگ بشه، بعد کره، روغن و شیر رو اضافه و یک دقیقه هم میزنیم.

مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو) رو به مایع تخم مرغ افزوده و هم می‌زنیم.

قالب کرم کارامل رو از یخچال خارج کرده مواد کیک رو به آرومی روی کارامل توی قالب می‌ریزیم.

قالب رو توی یه ظرف فلزی بزرگتر با لبه‌ی بلند قرار میدیم و تا نیمه قالب بزرگ‌تر آب میریزیم.

در فر که از قبل با دمای صد و شصت درجه گرم کرده ایم قرار میدیم.

یک ساعت زمان برای پخت کیک فلن کاراملی کافیه.

بعد از پخت قالب رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم سرد بشه، سپس اون رو به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم.

بعد از سه ساعت قالب رو در ظرف پذیرایی برمیگردونیم.

با خامه و به سلیقه خودتون کیک فلن کاراملی را تزیین کنید.


نکات سر آشپز
دلیل قرار دادن قالب کیک توی آب اینه که کرم کارامل نسوزه.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.